| Gaylord a întrebat:

De unde vin copiii?

Răspuns Câştigător
| Muflă a răspuns:

Păi din vagin...

63 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| a răspuns:

Din tările calde.
Îi aduce barza.

| Mariinaa a răspuns:

Copiii vin de pe luna!
pa, pa

| kiky278 a răspuns:

Din burta mamei

| Tweetymrrr a răspuns:

Poi copi se fac la xerox.
Copiii vin, conteaza de unde? Raspunsurile sunt clasice"barza", modeste"din burta" sau noi" de pe net ".

| Ingerash a răspuns:

Ii aduce barza...toata lumea stie asta

| vladutz00 a răspuns:

De la magazin

| Fragile a răspuns:

Buna.
Barza ii aduce in fata usii si spune: "Du-te i **** matii!". Asa parca era gluma.
Wof! Wof!

| mybaby a răspuns:

Copiii sunt trimisi de catre Dumnezeu pe pamant? Ai auzit de Dumnezeu? Tu faci, religie, nu? El ii da cand vrea pe pamant, si tot El ii ia...tot cand vrea!(de oameni, vorbind)

pa pa

| unknown3243 a răspuns:

Copii cresc in copaci, ca merele.

| Wilder a răspuns:

Pe unii ii aduce barza laughing, iar altii sunt facuti la calculator, in paint laughing

| Razvan a răspuns:

De la GădFadăr

| anad a răspuns:

Dupa poza de la avatar raspunsul ar fi sa mai ai rabdare sa mai cresti putin si apoi o sa afli! Dupa nume s-ar parea ca esti in tema cu multe si ne poti da tu informatii!

| Bastet a răspuns:

Ii trimite sfantul Creator Cretaker, prin puterea de a cuceri orice fata care se duce in sfantul altar Dormitor

| ProjectJackpot a răspuns:

Ce te intereseaza pe tine asta, gayule.
Ca oricum nu vei putea face copii decat cu o persoana de sex opuswinking
Ceea ce e imposibil pentru tine..., gayule!
Daca noaptea te mangaie nigga-ul pe burtica dupa ce a-ti intretinut relatii se**ale, asta nu inseamna ca vei fii mamicasad
Pacat, nu, gayule?
Dar poate ai noroc\ghinion sa ramai gravid\a (ce dracu` oi fii, gayule) si vei naste un baiat(logic) "frumos" ca tine.
Si toti 3 baieti(ma rog, fetite), va ve-ti simtii ff bine impreuna.
Poate te intrebi ce am cu tine.
Raspuns: esti gay, esti luat la misto
Dar in cazul meu eu ti-am dat lucruri si argumente adevarate, deci zi Merci.

Adio, gayule

| FreakyFred a răspuns:

Lume! Nu ati inteles ce voia sa zica gayul asta! El de fapt a vrut sa zica: "Pot face un copil cu un nigga?" dar era prea pe fata...
Deci ca un raspuns: NU, nu poti cu o persoana de acelasi sex. Si oricum, tu nu vei face vreun copil cu o persoana de sex opus, deci de ce te doare asta? hai ca sa trecem la subiect:
toti cei de dinaintea mea nu stiu raspunsul corect sau vor sa te ia la misto. raspunsul este: (tobele bat) aliens! Aliens e raspunsul. Extraterestri ne fac noua copii. Sau nu stiu, poate nu o fi asta. Dar m-am uitat la tine si din cate am vazut, tu pari sa fi nascut dintr-un alien incredibil de retard. Ma rog, gayule.
Stii ca imi provoci ceva acum, dar nu mai stiu cum se numeste. aaaa, da. parca "greata" sau ceva... hai pa, gayule!

| JustMeBăi a răspuns:

Din vagin...happy

| vladutz00 a răspuns:

@AlexLikesRainbows 1.Gay ii...(sa nu zic)2.AlexLikesRainbows ori ai 10 ani ori esti gay alege big grin.3.Numele ii o gluma, frate incepi sa-ti bati joc de oameni ca si cum ar fi amuzant ghici nu esti. Game Over I don't want to see

| Gaylord explică:

@Alexlikerainbows Poti sa nu mai fii cocalar te rog eu? Nu sunt gay. Si chiar daca as fi, as putea face copii in vitro tongue Da tu ia si te uita la curcubee sau ce faci tu in timpu liber...

@vladutz00, daca ai raspuns inseamna ca esti la fel de gay ca si ellaughing.
Nu cumva tu esti nigga-ul ala cu care se tot lauda el.thinking
@gayule, am inteles ca tie rusine sa recunosti, d-aia ai facut-o la intrebarile tale anterioare mai pe la spate(cum iti place tie).
Si nu-ti mai chema iubitii in ajutor... n-are sens.
Urasc gay-ii si din acest motiv ma i-au de tinewinking

App, pokemonule, "vladutz", avatarul tau inspira un copil de 12 ani, care este obsedat de Naruto(logik, ca e baiat). ...Sad.sad
Be strong, get a life!

| FreakyFred a răspuns:

Saraca limba romana... dar ce zic eu... saracii retarzi de p-aici!
Ai scos cumva marmota de pe apelare rapida, @gaylord? Nu de alta, dar ai zis "nu sunt gay" si m-am cam mirat! Dar am citit in continuare si am vazut: Chiar daca as fi [...] tongue" Asta mi-a demonstrat ca mirarea ea a fost in zadar. Nu te-ai schimbat deloc. Tot un gay ai ramas. Ba chiar acum se pare ca ti-ai adus si amantul @vladutz sa iti ia apararea. Un singur lucru de spus: PATETIC, gayilor! Nu sunteti in stare de nimic decat sa puneti intrebari stupide si sa dati raspunsuri si mai stupide pe un site care are totusi o traditie pe care voi, tampilor n-o s-o intelegeti niciodata! Jalnic. La cat de prost esti, ai mai si zis ca vei face un copil in vitro (cu un nigga bineinteles).
Bai, frate (cat de scarbos si de injositor suna asta pentru mine). Rectific. Bai, gayule, mult noroc cu niggas ai tai si ma bate curiozitatea cum o sa-ti numesti copilul. Poate Solcanel Jr? Da, asta e cel mai bun.
Cat despre @vladutz. Tu chiar nu intelegi nimic din viata asta. Daca nu ai fi gay si ai fi raspuns ca un om normal ce NU esti, atunci inseamna ca esti de-a dreptul prost! Tu te-ai uitat la vreo intrebare anterioara a gayului asta? Ii mai si iei apararea, ca un gay ce esti. Nu e de ajuns. Trebuie sa te iei si de dusmanii vostri: oamenii hetero! Ia-te frate de toti cei hetero de pe TPU sa te vad daca esti smecher, daca esti fita de fita, baietasule. Nu mai veni aicea cu fraze de tot c*c*t* ca nu pari mai destept, fraiere. Mai bine ai face si tu ceva folositor cu viata cu asta! Mai bine ai citi, ai asculta niste muzica, te-ai uita la TV. Du-te prietene si la sex-shopul de gy numai lasa-ne odata ca ne provoci greata, ce nu intelegi?
Again: "Die in hell, bitc***!"

| Muflă a răspuns:

N-aveți ambâț dacă nu vă luați la bătaie *grabs popcorn*

| xXAnGeLXx a răspuns:

Buna laughing!
doi obsedati(femeie si barbat...ma rog, mai des fetite sa baieti laughing ) se apuca sa faca sex si dupa 9 luni apare copilu' laughing ~

| JustMeBăi a răspuns:

*se aseaza langa Mufla si mhn24, dar stop... ce'i asta?! popcorn'ul e gata...*

*si mai ia un pumn...*

| Gaylord explică:

Sunteti niste neseriosi, niste pokemoni :p. Voi vedeti intrebarea? La ce atata cearta? Si nu imi mai aratati ca stiti engleza...cocalari oh go on. Il/o felicit pe Mufla pentru raspuns la obiect si il/o premiez cu o funda.

| FreakyFred a răspuns:

Da, frate, ai dreptate. Noi suntem pokemoni. Noi am pus intrebari de genul: "Cum imi dau seama daca sunt gay?". Noi avem un avatar cu un nigga care zice: "Sorry... You're a HOMO!" Noi suntem pokemonii. Dar stai. Nu cumva tu erai cel care a facut toate astea? hmm, ba da, tu erai. Asa ca mai taci odata din gura aia a ta de gay si nu mai pune intrevari stupide! Vrei ca lumea sa nu te mai ia la misto? Nu mai pune intrebari stupide! Daca eu sunt neserios, atuncea pentru tine imi pare rau ca nu s-a inventat un cuvant care sa descrie stupiditatea ta imensa. Nu sunt cocalar si nu demonstrezi nimic prin faptul ca te dai smecher in fata noastra. Ghici ce, nu-ti merge! Si ce daca ti-am aratat ca stim engleza, te oftici sau ce? Nu e vina mea ca nu stii engleza.
Ma rog, ai invatat si tu un termen la moda, si anume "pokemon" si te dai mare si tare p-aici. Hai ca nu mai are rost sa mai discut cu "unii" ca voi... E prea injositor pentru mine si pentru orice om normal la cap. Ma rog, voi continuati cu gayismul vostru (presupun ca nu va puteti opri).
Again again: Die in hell, bitc***!

| vladutz00 a răspuns:

@alex be strong get a life? Desteptule se-ntampla sa am 12 ani.Si in America pentru cultura voastra generala exista nume de gaylord da na voi nu prea aveti

Întrebări similare