Bună. La mulţi ani!
Şi tu eşti atât de imatură încât postezi mesajul care ţi l-a trimis pe site, şi te mai dai şi mare că l-ai înjurat ca la uşa cortului.
Citez : "V as da ce am rasp si eu, doar ca nu cred ca s'ar mai publica intrebarea.
."
Care e întrebarea? Asta?
"Ce are copchilu cu mine
?"
Bine, şi noi de unde să ştim? De ce nu ignori astfel de mesaje? Crezi că eşti singura care primeşte mesaje porcoase? Dacă aş fi postat şi eu toate mesajele pe care le-am primit de la adolescenţi de ăştia teribilişti ca tine, pentru că le-am spus cum sunt cu adevărat, aşa cum ţi-am spus şi ţie, ce ar fi site-ul ăsta?
Am un singur sfat pentru tine : Maturizează-te, şi lasă-te de prostii!
O seară plăcută. Un an nou fericit
!
pa, pa.
RoxxFTW,
În primul rând, nu mă iei tu pe mine cu "dragă ", pentru că nu am băut o cafea împreună ca să mi te adresezi cum i te adresezi unei prietene. NU mă interesează tonul sarcastic pe care l-ai folosit.
În al doilea rând, dacă nu ţi-am atras ţie atenţia, nu ştiu de ce te-ai băgat. Vrei fundiţă? Spune-i direct! Nu mai pupa atâta lumea în fund ca să primeşti amărâta aia de fundiţă. Sincer, de pupincurişti sunt sătulă.
Şi acum citez din chestia aia, care tu crezi că este răspuns :
"Nu crezi ca s`a intrecut masura destul? nu vezi cati tampiti sunt pe site`ul asta? ar fi cazul ca tu sa te maturizezi, pune`ti problema: vine unu si ti da una, stai ca bou` si te uiti la el nu? nu reactionezi?"
Şi dacă s-a întrecut măsura, care este problema? Este vina celei care nu raportează utilizatorul care a înjurat-o.
Dacă administratorul site-ului primeşte un mesaj prin care i se solicită ca un utilizator să fie suspendat pentru că a înjurat prin mesaje private, se rezolvă imediat problema. Nu este nevoie să se facă publice astfel de mesaje, pentru că nu ajută pe nimeni cu nimic!
De ce este cazul să mă maturizez eu? Pentru că i-am atras ei atenţia? Problema pe care ai pus-o tu, nici măcar nu o iau în considerare, că nu vine unul la tine şi-ţi dă una că aşa l-a apucat. Întâi trebuie ca tu să îl provoci, să îl superi cu ceva.
Şi hai, totuşi să luăm o situaţie ipotetică : Vine unul la tine, îţi dă una (aşa din senin); tu ce faci? Ai zis că reacţionezi. Cum? Îi dai şi tu una? Îl/O înjuri? Şi ce rezolvi? Cum o să fii etichetată de el şi de ceilalţi?
Tu, ca fată să te baţi sau să înjuri. Unde este respectul faţă de propria persoană? Unde ţi-e demnitatea? Eleganţa?
Sau sunt cuvinte necunoscute pentru tine?
Altceva :
" hai frateee, lasa`ma ca de vorbe`n vant sunt satula pana`ngatttttt! "
Va să zică, acesta este limbaj de fată care probabil, are pretenţii de a fi respectată. Adică tu, fără să mă cunoşti pe mine, îmi spui "frate".
Nu are niciun sens ce spui tu. Eşti sătulă de vorbe până în gât? Ce mai cauţi pe site-ul ăsta?
TPU.ro nu este site de linguşitori sau cerşetori de fundiţe.
Eu sunt aici să ajut pe cineva. Sunt sigură că răspunsul meu a supărat-o pe " PragmaticaSpuneMaiLasatiSarbatorile" şi, chiar dacă nu vrea să se maturizeze, o să realizeze că atât eu cât şi persoana care i-a mai spus acest lucru, avem dreptate.
Nu vreau să scriu un roman aici, şi să-ţi atrag atenţia că ai făcut o mulţime de greşeli care nu sunt permise la vârsta pe care o ai.
De ultimul cuvânt, nu comentez. Presupun că l-ai învăţat de pe site-ul adolescenţilor care se cred şmecheri, şi anume 123urban sau din anturajul în care eşti.
Atât am avut de spus cu privinţă la răspunsul tău.
Data viitoare, vorbeşte doar când ţi se cere.
O seară plăcută. Un an nou fericit!
pa, pa.
PragmaticaSpuneMaiLasatiSarbatorile,
Scuze, nu am înţeles ce ai zis
.
Dacă vrei să-mi explici din nou...
pa, pa.
RoxxFTW,
Serios?!
Eu te înţeleg că nu eşti inteligentă, dar parcă să repeţi replica "Te sărut intens " de 100 de ori, e prea de tot.
Eşti penibilă, sincer. Cui îi dictez eu viitorul?
Doar i-am dat acelaşi sfat pe care i l-ai dat şi tu!
Nu vezi că te contrazici singură?!
pa, pa.
Pragmatica,
Am înţeles. Dar uite ce scrie sfătuitoarea :
"ar fi cazul ca tu sa te maturizezi, pune`ti problema".
Eu nu am de ce, am încercat să-ţi dau un sfat bun, sunt aici ca să ajut. Sunt sigură că nu a fost bine-venit, dar poate îţi vei aminti şi ce am spus eu o dată, şi te va ajuta.
O seară plăcută
!
pa, pa.
Stai linistita, asa sunt oamenii...
. nici macar pe site-ul asta unde trebuie sa ne ajutam reciproc si sa lasam invidia, ura si toate cele, ei nu se pot abtine. eu zic sa il raportezi pe utilizatorul respectiv si o sa vada el atunci ce o sa mai injure
si nu mai lua in seama si mie mi s-a intamplat. de exemplu utilizatorii de genul asta sunt persoane care de fiecare data cand deschid gura scot numai porcarii si injuraturi, nu stiu decat sa rezolve totul prin cuvinte de genul asta si bataie, si copiaza pe altii. asa ca raporteaza-l si nu mai lua in seama! un an nou fericit!
Ohh doamne, ce ciudati frate, da jeguri din astea de buna calitate! Ce pot spune draga mea? de aia se impute Romania, ca avem jeguri din astea cu o consistenta d`asta nesimtita! Ce sa-i faci, s-a simtit si el sa comenteze se simtea cu musca pe caciula.Aoleu frateeee, omoara-teee! ne imputesti site`ul cu existenta ta! te sarut intens>
draga @:ÉrotiqueConseils
Nu crezi ca s`a intrecut masura destul? nu vezi cati tampiti sunt pe site`ul asta? ar fi cazul ca tu sa te maturizezi, pune`ti problema: vine unu si ti da una, stai ca bou` si te uiti la el nu? nu reactionezi? hai frateee, lasa`ma ca de vorbe`n vant sunt satula pana`ngatttttt! Mie imi pare foarte bine ca a postat si nu mi se pare deloc o cauza pentru a se maturiza.Hai caramba si tu>
Si stii care e faza? nu am zis ca vreau respect
asa caaaa vezi`ti lungul nasului, ca vorbesc cum vreau eu, nu cum ai vrea tu, si pana la urma de ce sa vorbesc ca un adevarat destept, aparentele insala, si DA, nu sunt cine stie ce desteptaciune dar nici proasta nu sunt! asa ca las`o moale! te sarut intens si pa! si in legatura cu ce zicea monica cu mess`ul, eu i `am zis sa se maturizeze pe mess, pentru ca o am in lista, fiecare traieste dupa propriile principii pana la urma, nu trebuie sa vina desteptii sa dicteze viitorul!
AAaaaaaaa, si app,
) mi se pare genial ce ai spus:X ca cersesc fundita si ca sunt lingusitoare. ce crezi? ma tavalesc de ras, chiar crezi ca o funda ma face fericita? nehhh, hai numa` bine la multi ani si un an bun!
LisaJulie întreabă: