| Ani28 a întrebat:

Deci..am sa va prezint o problema mai veche,dar acum o postez fiindca nu mai pot indura! Odata, navigam pe internet si deodata vad ca Dark Vader vinde 5 km. de teren pe luna,stiti voi,in partea aia de zahar unde pasc oitele curcubeu si unicornii zboara iar pasarile de turta dulce inoata in rauri de suc.M-am interesat, am mers pe luna si am vazut terenul.Mi-a placut si l-am cumparat la un pret enoorm....de mic. Vreo 12 alune verzi, 13 alune galbene si 5 banuti de ciocolata.Am cumparat,terenul devenind al meu si numai al meu, nu primeam chiriasi.Acuma ma trezesc ca-mi cere Vader chirie de 100 banuti de ciocolata! Am incercat sa-i explic ca,cumparandu-l,a devenit al meu da' nu intelege! Ce ziceti, sa-l dau in judecata?

16 răspunsuri:
| ady123 a răspuns:

Cum zici tu...

| MaliciousDeath a răspuns:

Dark Vader.straight face

| xMary a răspuns:

Cu bănuții ăia îți făceai hotel în Bratislava...

Răspuns utilizator avertizat
| Speed99 a răspuns:

Mi-am supra-solicitat creierul citind asta asa ca nu mai pot da un raspuns concret. O sa incerc iti raspund in modul cat se poate de normal in situatii limita de genul acesta (creierul meu arde) : Da' cine-i ala Darc Veidar?

| Speed99 a răspuns (pentru Ani28):

Stiu. Ce? Nu te-ai prins de gluma? rolling on the floor

| W3R4 a răspuns:

Da.

| ww2Totenkopf a răspuns:

Il pune pe hitler sa il omoare.www.youtube.com/watch?v=CeLrlmV9A-s

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da-l. Hwwwwwwwwwwwwa, hotull:))

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu imi spune. Exceel te-a pus sa scrii. Saraca fata, se crede Ion Creanga laughing

| TheKillerOfKillers a răspuns:

Da-l. Dar vezi sa nu se razbune.

| Crâstoşelul a răspuns:

Da mă, bine.

| SootheMySoul a răspuns:

No. Cheama-l peeee...
http://www.google.ro/......tp?/search
SIi revolva el problema;)

| dragon88denis a răspuns:

Spune-i asa: daca mai zici de chirie ii zic lui fiuto ca tu esti tatal lui.P.S nu a fost idea mea.