| PotcaPădurii a întrebat:

Deci, am un ghid de supravietuire pentru cei care de Craciun se intalnesc cu rudele care au niste buze ca niste ventuze si o imbratisare care te omoara. In primul rand cel mai bine e sa te ascunzi sub roata de la masina. Cand masina va pleca, vei fi strivit si nu vei mai intalni tot neamul(decat pe ala mort). Daca nu esti Alinuta Emokiduta nu incerca. Poti sa te inchizi in baie. Recomandat doar daca ai wifi prin casa, sau o carte buna. Nerecomandat daca ai pus deja laxative in paharele lor. Cum am spus mai sus, daca au mai multe bai pune laxative in paharele lor. O sa se bata pe buda, nu o sa le arda de tine. Ascunde-te intr-o camera si prefa-te ca dormi. Nerecomandat daca rudele tale seamana cu ceasurile desteptatoare. Ascunde-te in dulap. Nimeni nu te va gasi. Atentie exista riscul sa-ti cada in cap paianjeni(un nou iubit pentru mine, why not?), chilotii varei tale, ciorapii puturosi al varului tau, rochia de mireasa cu o greutate de 3 tone a matusii tale sau papucul lacuit al minunatului tau unchi. Pur si simplu stai botos/botoasa. O sa se plictisesca de fata ta care seamana izbitor cu fata expresiva a lui Kristen Stewart. Intra pe net in timp ce ei se uita la un film plicticos(in opinia ta). Nu o sa-i intereseze nimic despre tine. Bea mult pepsi(macar ai motiv sa nu vorbesti, ca sa nu te ineci). Ce sa nu faci: In nici intr-un caz sa nu vorbesti cu tip/a pe mess. Toti o sa creada ca esti indragostit/a de el/ea. Mai ales cand iti vine sa ii tragi un pumn in minunata mutra a persoanei cu care vorbesti. (Inca ii mai trag suturi in fund varului meu.) Iar acum, o intrebare tragica de final, cat e de dezastros Craciunul la voi? Ati dat foc la brad? Ati ucis mezinul/a familiei? Ati distrus darurile(care fireste, nu au sosit) cu un topor? S-au v-ati taiat si ultima vena?

6 răspunsuri:
| Pralină a răspuns:

Bun, am nevoie de tot ajutorul pentru sosirea rudelor.
Sincer, cine ar putea rezista 5 ore cu un unchi pus pe tachinat, o matusa isterica, o verisoara ingamfata, un verisor coca; lar ce face l*ba pe sub masa si sa supravietuiasca?
Nu eu, anul asta sunt in stare sa-mi rup parul din cap doar ca sa nu ii mai aud cum canta"Oooo brad frumos, oooooooooooooooooooo brad frumosssss, esti verde si sexooosss!"
Nu anul asta baby, nu anul asta...

| Ţepeşu a răspuns:

Sau poti sa bai mult Pepsi, sa mananci multe bomboane si sa te urci pe pereti...

| MâţulMov a răspuns:

Interesante sfaturi, cred ca o sa ma duc la etaj dupa un fotoliu si o sa ma joc chicken invaders 2.

| Holocaust a răspuns:

Not me.Not this Christmas!
http://i.imgur.com/ZBpRW.gif

| Downfall a răspuns:

Hahaha laughing Interesante sfaturi. Mai trebuie doar să mă gândesc pe care să-l aplic big grin

| Heartless562 a răspuns:

Ca sa iti raspund la intrebarea "cum e Craciunul pentru voi?" : fuckin' awsm... am 19 ani si sunt singur acasa, parinti plecati prin Italia.
Si sfat pentru cei suferinzi : spuneti`le parintilor vostrii ""vezi ca plec la Oana (o colega / prietena / whatever) ca ne intalnim mai multi acolo si petrecem putin." Si DUSI sunteti big grin
Bafta!