Sa sti ca mie nu mi-a miers, m-am gandit la Mihai Bendeac si mi-a aparut Fernando de la Caransebes
De fapt dupa ce mi l-a aratat pe Fernando i-am zis ca nu e el. mi-a mai pus niste intrebari si la final a zis ca e el. Vrei sa stii cum reuseste? el are toate caracterele intr-o baza de date si fiecare caracter la fiecare intrebare are un raspuns sau 2... si cand are toate raspunsurile necesare iti zice cine e
Funda?
O ştiu de mult timp. M-am jucat ore-ntregi cu tipu' şi pot să spun cu mâna pe inimă că sunt multe chestii pe care nu le-a nimerit (da, n-am viaţă dacă nu şi-a dat nimeni seama până acum)
Ăăăă... Apache, am vrut să văd dacă te ghiceşte pe tine şi uite ce mi-a dat http://i.imgur.com/UHGBV.png 0_o Are you the Nu Ştiu guy?
O stiu si eu de mult timp. Dupa primele 3 incercari, am zis ca innebunesc.Dar la a 4-a, ma gandeam la Paul Stanley, dar el a zis ca e Alice Cooper(HAAAAAAAAAAAAAA HAHAHAHA!)
@Aspasia
Dintre acele 3 incercari, a 2-a a fost si Mr. Base
@Clannad
merge...incearca de cateva ori, ca uneori nu iti merge din prima!
*e chestie de trafic cred *
I-am pus pe Eminem, pe Edward Norton şi pe latifundar. I-a ghicit pe toţi... dacă răspunzi întrebărilor la mişto normal că nu-i ghiceşte (mă refer la ăştia mai cunoscuţi)
LisaJulie întreabă: