| Muflă a întrebat:

Deci. Cuiva (mie) i-a venit ideea tâmpită să facem un gif în care ne punem toţi ochelarii de soare. Până acum suntem doar eu, lawe şi Tudorrrr (cine ne vede se ia cu mâinile de cap da' hai să nu vorbim despre asta). Întrebarea este: Se mai bagă cineva? Trebuie doar să te filmezi în timp ce-ţi pui ochelarii de soare. Sau în timp ce-ţi pui ochelarii invizibili sau ţi-i bagi în ochi sau whatever. Fiţi inventivi. Dup-aia transformi filmuleţul în gif pe-un site gen http://www.lunapic.com/editor/ şi-l postezi aici sau mi-l dai prin PM. Simplu, nu? ...Nu?

10 răspunsuri:
Apache
| Apache a răspuns:

Cand iti vad poza...tu esti prima care imi vine in minte big grin

| Muflă explică:

@Gandăr
Îl postăm când ne strângem mai mulţi

| Bya132 a răspuns:

Întâi să funcţioneze USB la calculator. Apoi, să-mi caut camera de filmat pe care o am la mama acasă, care renovează apartamentul şi cu singuranţă nu mi-aş dori să văd ce e acolo b-)

| Puţifer a răspuns:

Pot să.mi bag ochelarii şi în alte cavităţi înafară de ochi? big grinbig grinbig grinbig grin
* face ochii de căţea *
ok... deci, faza.i că n.am cu ce să mă filmez, but găsesc eu ceva până la facerea gif-ului ăstuia...

| EvangelineDS a răspuns:

Vreau si euhappy

| Gandăr a răspuns:

Dar o să postaţi gif'u pe TPU, nu? D:

| LikeARollingStone a răspuns:

Nu!

Majusculeste!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Muflă, să sperăm că întrebarea asta va fi veșnică. Nu pierdută prin toate căcaturile de întrebări.