| DaVinci29 a întrebat:

Deci... daca eu ti-as spune ca Iisus nu a fost cine crezi tu ca a fost, ce ai face?
1. as face pe mine.
2. as vrea sa te injur, dar nu pot ca e pacat
3. as incepe sa citez din biblie si ti-as da argumente fara sens ca sa iti arat ca te inseli.
4cred ca... m-as duce acasa si as plange. totul e atat de confuz.

11 răspunsuri:
| M25M a răspuns:

laughing super variante
As fi de acord cu tine.

| Nucreeed a răspuns:

Ai mare dreptate ...sunt ateu si sunt mandru de asta..ca nu stau sa'mi pierd timpu' cu toate chestiile alea legate de religie

| Just4Joker a răspuns (pentru Nucreeed):

Si daca ti-as spune ca nu trebuie sa fii ateu ca sa crezi in stiinta?

| DaVinci29 explică (pentru Nucreeed):

Da... mai mult ca sigur e o pierdere de timp, dar pe mine sincer ma amuza toti acei credinciosi panicati cum se agita cand le pun intrebari sau le aduc argumente care ii lasa speechless. personal gasesc acest lucru o distractie, dar hey incerc sa nu fac un hobby din asta... desi e foarte tentant uneori

| DaVinci29 explică (pentru Just4Joker):

Pai... bunul meu prieten einstein spune ca religia fara stiinta e oarba, iar stiinta fara religie e patetica. probabil ca cele doua se "intercaleaza", dar eu mai usor cred in legile fizicii decat in dumnezeul vostru tongue

| Just4Joker a răspuns (pentru DaVinci29):

La fel si eu happy
Dar nu ma consider un ateu.

| DaVinci29 explică (pentru Just4Joker):

Atunci lamureste-ma. Ce, mai exact, te onsideri?

| Kremlin a răspuns:

5.Aş ignora că nu îmi pasă.

| baiasert a răspuns:

Varianta 5.

| LuLu1234 a răspuns:

Probabil as incepe sa te bombardez cu intrebari, ca sa aflu de ce crezi ca Iisus nu e cine cred eu ca e? si de fapt, de unde sti tu cine cred eu ca e iisus? poate ca eu cred ca iisus e cine crezi tu ca e thinking sper ca nu te-am incurcat rolling on the floor)