| GhostStar a întrebat:

Deci eu nu mai pot sa inteleg lumea...Cum sa ajung de la B.U.G. Mafia-Olimpiada la Nebunia lui juvete?Numai e youtube ce-o fost.

14 răspunsuri:
| Ţepeşu a răspuns:

Nici eu nu pot să-mi explic cum de am ajuns de la fete sexoase care se bat cu pernele, la JB cum îşi bagă degetele în *****.

| Polaris a răspuns:

Nu mai*.

| GhostStar explică (pentru Polaris):

La ce te referi?

| Polaris a răspuns (pentru GhostStar):

Caută prin întrebarea ta neinteresantă.

| GodInLol a răspuns:

Te intelegem noi pe tine...
spune, cand ai dat tu ultima oara tu din c.r sa te simti bine? dai in mortii pe youtobe si pe mafia bug,imbatate si trage pe nas,ce te f.e decaderea youtubului? vedem tare bine ce se intampla cu TPU si celelalte situri de socializare, dar nu putem spune decat ca ne doare-n basca, asta-i tot.

| GhostStar explică (pentru GodInLol):

Sunt baiat...

| GodInLol a răspuns (pentru GhostStar):

Si eu sunt fata, no difference...
te-am pupat,big grin

| Infraverde a răspuns:

Dragostea mea, întotdeauna sugestiile YouTube vor fi eronate, nu e ca şi cum ar sta vreun nene care n-are ce face acasă, eventual îl bate nevastă să vadă la ce spanac te uiţi tu şi să îţi dea numa' sugestii bune. Astea se iau în funcţie de numărul de vizualizări, de locaţie, de încărcări, de blah blah blah-uri. Şi eu ajung la Hanna Montana de la Dimmu Borgir, deci nu te plânge.

| GhostStar explică (pentru Infraverde):

Cati ani ai de te uiti la Haana Fontana?

| Infraverde a răspuns (pentru GhostStar):

Pretene, eşti varză! Fără supărare.

| GhostStar explică (pentru Infraverde):

Nu ma supar, doar o sa vin la tine acasa diseara si o sa iti infig sabia in gat-.

| Infraverde a răspuns (pentru GhostStar):

Te aştept cu bere şi dvd-uri? laughing

| epurel a răspuns:

Nebunia lu' tipu ala urat e veche, ai auzit de "michael telo"? (da, am scris cu litere mici intentionat ).

| GhostStar explică (pentru epurel):

Manea din brazilia

Întrebări similare