| DaVà a întrebat:

Deci...la categoria "Jocuri PC/Online" 95% din intrabări sunt puse pentru servere de scoala şi Metin2. Oare Obama e de vină?

16 răspunsuri:
| Musique a răspuns:

Nu.

| DaVà explică:

@Musique Fă tu taci ca nu ştii ce vorbeşti

| DaVà explică:

@Metro am încurcat literele...
@Jelli Şşşşş nu te băga in treburi familiale...

| ViezurE a răspuns:

George Bush e de vină.

| ɔɐıɔ a răspuns:

Conspiratia dragul meu, conspiratia.

Răspuns utilizator avertizat
| Dumnezău a răspuns:

Nu,de vina e nunta lui Kim ''Cur-Dublu'' Kardashian.winking

| LolNope a răspuns:

Da.(scurt si la obiect)

| KoKo56 a răspuns:

De fiecare dată când am pus o întrebare acolo nu am primit răspuns

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Twobama e de vina de fapt.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca atunci cand zici Obama, te referi la Catalin Tenita...atunci da!
Warez, ce tot gasim la Jocuri PC/online, dar mai ales la Filesharing/linksharing...
Catalin a facut categoriile cu scopuri "cuminti", dar de fapt stia prea bine ca asa va creste traficul site-ului, incat nu mai tinea serverul! Daca vin toti pustanii dornici sa download-eze jocuri piratate...Cu Metin-ul erau probleme mari pe la celelalte categorii inainte de Jocuri PC/online. Si cred ca te referi la CS, nu la SC(StarCraft), caci n-am prea vazut pe cineva pe site-ul asta...foarte rar.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@DaVà, poftim? Nu mai vorbi așa urât cu Musique. Nu o cunosc și nu știu ce e între voi. Dar ea doar ți-a răspuns chiar dacă foarte simplu, nu îmi amintesc să te fi jignit. Fiecare cu opinia și gândirea lui. Toti avem dreptul să accesăm site-ul și să postăm atâta timp cât respectăm regulamentul, iar eu văd că nu s-a abătut (iar tu chiar ai fost suspendat). Așa că taci tu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu mă. E Osama. Acționează din Iad.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dar mie mi se pare ca a zis doar „nu" laughing. Ce treaba familiara mai e si asta?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@Jelli familială*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hopa, paronim. Imi cer scuze si rectific, credeam ca te referi in treburile obisnuite. Oricum, mai bine ii dadeai un privat, nu crezi?