| ViezurE a întrebat:

Deci, nu vreau să merg la şcoală... Mă refugiez în pădure. YAY! Am văzut cum face Bear Grylls, o să mănânc ce găsesc sub pietre, pe copaci etc.Nu vreţi să mă urmaţi?

Răspuns Câştigător
| SongsoftheSabbathSacrifice a răspuns:

Ba da,ma fac eu Ray Mears si facem un duet de supravietuire, dar mai intai, sa-mi construiesc un calculator din scoarta de copac si pietre...

8 răspunsuri:
| LoL a răspuns:

Care-i diferenta intre scoala si padure? in padure-s animale in scoala-s animale. in padure sunt plante in scoala sunt plante.

| Puţifer a răspuns:

Bă... eu tot am fost la şcoală. vroiam să văd cum e la liceu, iar când am văzut cum e, am regretat că m.am sculat de la ora 06:00 din pat... :-l

| lalalalallll a răspuns:

Vin cu tine.Ia-mă cu tine! Dacă mă iei îți voi construi un calculator din pietre, cărămizi și frunze big grin Nici eu nu am viata fara calculator!

| Bujîe a răspuns:

Exact!
Nici eu nu merg la şcoală. Am să mă duc undeva pe munte într-o peşteră izolată de tehnologia modernă şi orice fel de urme de om şi am să devin o sihastră!
Pentru mine aşa va fi vacanţă mereu love struck.

| Ţepeşu a răspuns:

Ba da, dar eu fara calculator nu pot trai.

| CastorR a răspuns:

Nu mersi...nu sunt un supravietuitor prea bun big grin. Dupa cateva zile sigur o sa tip ca un retardat pana ma scoate cineva din padure smug.

| Ichigo523 a răspuns:

Vin si eu iau laptopu 6-7 saci cu bateri full sa-mi ajunga tot anul suc ca fara nu pot trai cola :X si 5 saci de cipsuri hai viezure sa mergem ne ajung provizile laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vin si eu! Eu am laptop cu baterie. *isi cumpara rezerve de baterii* Ciudaaaa!