| Kazimir a întrebat:

Deci să vă zic ce pioet sunt. M-am calmat că când am vazut ce negreală roșie vine spre mine era sa facut spume la gură. Dar nu conteaza a fost imens. M-am impedicat brusc din somn și mi-am îmfipt ochiu în deget pe măsură ce treceau câteva curce strada. Dar pffff am apucato pe una de sanu din mișloc și poc cu ea în grenadă. A fost mirobolante. Mâine mă apuc să fac sportu ala cu picioare și alergare care să necesite imperiosul salut de la colegul care te-a făcut gras că nu i-ai dat scrumiera mai aproape. Dar ce să vezi? A venit peste mine cu papucul în care umblan fără descoperire la aia de la BRD. Cum scap de unicornul mâncător de alune înghețate pe bază de sulfamide?

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Intr-o seara tarzie,cand se crapa de dimineata,incercam sa tund covorul cu un pix artizanal de tocat, dar hipopotamul pistruiat al vecinilor avea ora de patinaj cu snitelul de marti si m-a rugat sa fac putin bolero de Ravel.
Acum ca ai postat si tu intamplarea ta, m-am linistit.
Credeam ca e ceva in neregula cu mine.

11 răspunsuri:
| Bogdanux a răspuns:

42.

| DaVà a răspuns:

C21H23NO5 care de face in vena.

| Kazimir explică (pentru DaVà):

Nu e diacetilmorfină. E psilocibin big grin

| CastraveteMurat a răspuns:

M-am pierdut pe la faza cu "M-am calmat"...

| CautNume a răspuns:

N-am idee

| Kazimir explică (pentru CautNume):

Cum să n-ai? Adică totul ține de aplicația pe scară larga a succesului societații moderne în învecinătatea misterioasei instituții unde se aplică logica constructivă de demorializare și consult ginecologic. Ce e așa de greu?

| NothingToEat a răspuns:

Sa innebunesc daca am inteles ceva din toata chestia asta Oare de ce am mai citit-o.

| Prunela a răspuns:

No ideea.incearca cu o tigaie plina de lipitori incinse

| Zmeura a răspuns:

Cool bro, tell me again

| DakotaRoyse a răspuns:

Aww, nu-mi vine să cred prin câte treci, omule!