Pt.ca ii plac fetele cu ochii albastrii. NU uitam ca Laura Cosoi are ochii albastrii.
Pentru ca avea o rama goala, disponibila si a vazut o poza cu mine pe masa, singura poza disponibila din casa fara rama.
Cred ca a facut asta pentru ca sunt o persoana importanta pentru el si poate si-a dat si el seama cat de mult il admir si este ghidul meu in viata.
*Ma bag in seama*
Te-am vazut pe Facebook. Atat am vrut sa zic.
Oke...
)
Nu cred ca voi apuca vreodata sa am aceasta sansa ca Smiley sa aiba acasa o poza inramata cu mine, care sa stea si pe noptiera!
[Dar, daca voi avea aceasta sansa, cred ca voi fi relativ fericita(de ce: E Smiley, e cunoscut in tara asta mica), "voi sari in sus de bucurie", ii voi multumi lui Smiley ca mi-a dat aceasta sansa.ca dintre atatea/atatia fani/e pe care ii are, m-a ales pe mine.Imi voi anunta prietenii(dar mai intai o anunt pe mama)]
A facut asta deoarece asa a vrut el.Cine sunt eu sa ii judec deciziile; chiar nu imi pasa ca a facut asta.voi fi doar fericita deoarece ma cunoaste 50%...si merg mai departe, asta-i viata, va fi mereu cu bune si rele
Smiley nu pot sa cred ca iti vei pune o poza cu mine... sunt o fana a ta nr 1. te iubesc
Pt. ca eu sunt sexyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!
Consider ca e un gest frumos din partea lui si totusi noptiera aia nu putea sta neocupata.
Pentru ca sunt fanul lui nr1 si vrea sa doarma cu poza mea in fiecare noapte.
LisaJulie întreabă: