| DannyNuIntelegeTPU a întrebat:

Doresc sa ma *** pe sondajul TPU'ului despre muzica, aparut acum, care nu imi da deloc pace.Nu dau fundahappyma ajutati sau nu?

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
5 răspunsuri:
| Pralină a răspuns:

Lam facut deja de 10 ori si nu-mi da paceeee!

P. S-@Katya u de pe ce crezi ca is acumbatting eyelashes? Mozila.Si apare de ens`pe mii de ori... ahh ma dispara.

| Betty a răspuns:

@Katia merci mult love struck love struck love struck mi-ai salvat nervii laughing! simteam ca fac o criza laughing

| DannyNuIntelegeTPU explică:

Woow...mhn24...din ce pozitie? ca asta caut eu o pozitielaughingsi nu o gasesc pe cea mai confortabila!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Intra pe TPU de pe Mozilla si nu-ti va mai aparea sondajul(mie, cel putin, nu-mi apare si, cel mai probabil, nici tie nu-ti va mai aparea).

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

XoXilinkaXoX, am subliniat in raspunsul meu faptul ca lucrul acesta e valabil in cazul meu si ca, probabil, va fi valabil si in cazul altor utilizatori. Tin sa mentionez ca, inainte de a intra pe Mozilla, am intrat pe TPU de pe Internet Explorer, unde-mi aparea la tot pasul sondajul(avand in vedere lucrul acesta, incearca sa intri pe TPU de pe Internet Explorer, poate asta va fi salvarea tahee hee). Acum observ ca nu-mi mai apare nici pe Internet Explorer, desi nu am completat sondajul respectivhee hee. Betty, nu ai pentru cewinking.

Întrebări similare