TPU nu e un site de socializare V_V dar ar putea fii, totusi, dar nu este, ar putea... dar nu este. NU ESTEEEEE.
Pe TPU, important ar trebui sa fie sentimentul ala ca ai fost folositor cuiva, chiar daca funda i'a acordat'o altcuiva, din putinul tau ai dat si altcuiva si l'ai facut putin mai fericit.
Prieteniile online sunt trecatoare, prieteniile reale sunt cele care cu adevarat conteaza.
Wow, ti-ai dat seama ca sunt lucruri mai importante decat titlul de expert. Bravo! Mai sunt inca 93400 de utilizatori ai acestui site care ar trebui sa realizeze acelasi lucru.
Al tau, dar nu doar al tau
(nu uita ca eu o am pe Ginny),
HarryPotter![]()
Later Edit: Mersi pentru Nefolositor si Stupid, dar ia gandeste-te cum o fi intrebarea ta. Chiar incerci sa-ti faci publicitate, nu? ![]()
Da, minunat! Dar impreuna cu Nefolositor si Stupid care automat anuleaza acel Amuzant si dovedeste ca tu votezi ca romanii la alegeri prezidentiale!
Bună din nou!
Nu e, drăguţă, nimic logic! Zâmbetele tale sunt de sub metrou(şi călcate de acesta), nu de sub tramvai, la cum ataci cu Nefolositor şi Stupid! Numai de la cei cu o mentalitate ca a ta primesc eu aceste voturi!
Pa, pa!
Aici nu era vorba de niciun ajutor! E o întrebare prin care vrei tu să te lauzi comunităţii! Iar când vei fi tu normală atunci vei primi răspunsuri pe măsură. N-am făcut decât să zic adevărul despre acei 94000 de utilizatori!
De asta nu puteam eu sa dorm, ca ti-ai pus tu nick zambetedesubtroleu. Oricum, misto publicitatea gratuita pe care ti-o faci.
E bine daca, stind sub tramvai si zimbind, ti-ai regasit identitatea. E mai grav daca acel zimbet iti ingheata pe fata si ramii cu el mereu asa, cum de regula s-ar intimpla in realitate, sub un tramvai. ![]()
Important este si sa iti faci o identitate, o reputatie pe acest site. Daca iti schimbi numele zilnic nu prea o sa ai parte de acest lucru.
Imi place sa aud ca aici pe TPU sunt multe persoane care nu alearga numai dupa funde sau dupa titlul de expert. Te felicit ZâmbeteDeSubTramvai :*
Cine ba tu experta, aaaa da, poate la blowjob sau pe bucuresti - pitesti...
@ HarryPotter
Ţi-am dat, logic " Nefolositor " pentru că nu ai ajutat deloc. Întrebarea era despre prieteniile pe TPU. Sorry
. Iar Stupid, pentru că... sincer, am cerut răspunsuri de la oameni normali, nu de la Harry Potter. So, take care.
LisaJulie întreabă: