anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Enumerare logică de evenimente, în engleză.
Bruno Mars had a Grenade, and Taio Cruz had a Dynamite, so they both threw them at Katy Perry, who exploded like a Firework.The bang was so loud that the Black Eyed Pea's forgot The Time, while Rihanna had memory loss and kept on saying What's My Name. Eminem looked around saying I'm Not Afraid, then Willow Smith Whiped Her Hair, which scared Far East Movement who began to fly Like A G6.Nelly then woke up and said it was Just A Dream.

12 răspunsuri:
Apache
| Apache a răspuns:

Thats cool nigha :-))

| Comeandtellmesomething a răspuns:

Si tu sti engleza?

| Kazimir a răspuns:

Ma nu stiu de ce da m`ai facut sa rad. desi pe majoritatea nu`i cunosc.

| Fragile a răspuns:

Bun băiat, Tudorrrr!*îi aruncă lui Tudorrrr un biscuite*

| JustMeBăi a răspuns:

Culmea este ca B.o.b. canta Price Tag: We don't any money, money, money, apoi I want to be a billionaire, so freakin' bad. Mai intai spune ca n'avem nevoie de bani si apoi vrea sa fie miliardar.straight face

| 3rdWW a răspuns:

Am primit sute de mesaje in genu asta de pe facebook.

| MiHaI a răspuns:

Nui cunosc da e amuzant

| Cereala a răspuns:

Tare laughing

| CriCri a răspuns:

@FranzelăAreMucegai,ai incurcat melodiile. B.O.B canta Price Tag cu "We don't any money, money, money..." si "I want to be a billionaire, so freakin' bad" le canta Bruno Mars cu inca unu in melodia "Billionaire".
Daca ar trebui sa explic ceva de la bio acum, habar n-am sa-ti zic.M-am buimacit in vacantahee hee

| Neah a răspuns:

Ai un os

Răspuns utilizator avertizat
| Phaey a răspuns:

Franzela, mami, de vede ca ai mucegai big grin
Ala de canta "Billionaire" e Travis McCoy. B.o.B canta "Price Tag". N-au treaba unu cu altu'.