| MâţaD a întrebat:

Era odata un doctor la spitalul de nebuni, si vroia sa il imprejmuiasca, cu gard.in prima zi il vopseste in rosu.rezultat"il mananca nebunii.in a doua zi il vopseste in galben...acelasi rezultat. A treia zi il vopseste in verde, si a observat ca nu l-au mai mancat. Aveti idee de ce? Fundatongue

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
5 răspunsuri:
| SuperNovaaaaa a răspuns:

Mdeea,stiu bancu'astepta sa se coacahappy

| Neah a răspuns:

Au crezut ca e iarba smug

| Imtheoneinvented0 a răspuns:

Aveam Geografie si profa nu ajunse inca; in clasa mare harmalaie.Colegul de banca o inceput sa urle ca Tarzan.Intra Directoarea; El era intors cu spatele spre usa si nu o vede si continua sa urle ca dementu'. Cand se-ntoarce si o vede se preface ca tuseste!
Dinnou inceput de ora de Engleza; in clasa mult zgomot; Un coleg se tot ruga de multa vreme de o colega care statea pe locul lui ca sa plece de acolo; Colegu:-Hai C. te rog eu frumos du-te la locul tau! Ea:-Ce ai zis ca nu te aud.Colegu mai tare:-Hai fa ce nu intelegi, lasa-ma ca vreau sa stau jos! Deodata asta isi iese din minti si fix cand profa intra pe usa si se face brusc liniste, colegu striga:-Misca-ti in *** c*ru' ala de pe scaun!

| MissAvocado a răspuns:

Majoritatea fructelor sunt verzi cand nu sunt coapte si nebunii au crezut ca gardul e de mancat dar fiind ca nu era ''copt'' au asteptat sa se coaca

| FetitaAnonima a răspuns:

Voma,sa-u saturat de gard nu stiu care e rezultatul?