Un bilbiit intr-o statie mai aglomerata intreaba pe unul;-CCiiittt ee cceeaasuull vva rroogg? Ala nu raspunde nimic.Asta iar;-Vvvvaa rrooggg fffruummooos, cciiit ee ceeasuul? Asta iar nimic. Dar un nene apropiat;-Spune-i domnule cit e ceasul, ce lasi omul sa se chinuie atit? Iar respectivul;-Vvvvreettiii sssaa ccrreeada cccca-ll iimmmiit?
App de balbaiti...stiu si eu doua:
1. era un balbait care lucra la o ferma din asta de gaini(gen avicola) si intr'o zi se duce el nervos la sef si ii spune:
-Ddddomn' director.eeeeu nu mai pot
-da de ce ma? ce ai patit?
-ppppai uuuite care e ppproblema: dddimineata cand ttrebuie sa scot pppui afara cand spun ppppppiiiii tttoti cei 1000 de pppui ies aaafara
-pai da ma...si ce e rau in asta?
-ssstati sa va sspun... aaasta e bbine... dar ssseara cand tttrebuie sssa ii bbag inappoi e ppproblema mmai mare: ddde fiecare dddaata eeeste un ppui carre nu vrrea sssa intre
-ei si ce e asa mare problema?
-ssstati sa va spun...ccccand vvreau sa iiil bag inapoi si nu vvvrea ...eu mmma eenervez si zic asa: Du-te-n pipipi***...si ttoti ceilalti 999 de ppui ies aaafara.
2. mergeau pe un drum un om normal si un balbait. la un moment dat balbaitul zice ceiluilalt:
-Uuuuite uun cacacalaret
-unde?
-a a a tttrecut...
Mai merg ce mai merg si la un moment dat balbaitul zice iarasi:
-uuuite un cacacalaret.
-unde?
-a a a tttrecut...
Mai merg ce mai merg si balbaitul zice din nou:
-uuuite uun cacaca...
-da ma...am vazut...
-sssi attunci dde ce ai cccalcat in el?
Sper ca v'au placut
Nu era asa![-x
, era
rost si cu Nimeni la mare, Nimeni se ineaca. prost foarte speriat, suna la 'salvamari':-alo, alo...se ineaca!
cine se ineaca?!-Nimeni!
-ba tu esti prost?!-da, de unde ma cunosti?!
Scurt si la obiect!
![]()
sper ca nu te deranjeaza k l`am reformulat.:-s.
Ceau,:*:*:*~
LisaJulie întreabă: