Gesturile marunte fac viata mai frumoasa.Era politicos sa trimita o felicitare dar oamenii zilelor noastre au o sila in ei...Ma gandeam zilele trecute cum era inainte de (revolutie)cand oamenii o duceau mai greu dar stiau sa se distreze mai bine si sa se ajute mai mult. Poate e nevoie de o revolutie rasturnata, de vremuri mai grele ca sa ne desmeticim din ciorba asta calaie si fara gust pe care o numim viata.Si...sa nu uit La multi ani si un an plin de veselie si bunastare pentru tine si cei dragi!
Buna, Arthur! Imi pare bine sa te revad.
Eu cred, ca Echipa TPU a fost in vacanta, ca tot omul, si n-a avut timp de politeturi/felicitari. Iti inteleg oful, ai dreptate, dar pana la urma nu cred, ca trebuie sa ne suparam pe ei, ca ne-au neglijat. Au si ei dreptul la o vacanta alaturi de cei dragi. Probabil, nu s-au pregatit din timp pentru o schimbare de look (aici da, au gresit), iar dupa a fost deja prea tarziu. Se intampla...
Important e, ca ne-am felicitat noi intre noi. Pana la urma NOI suntem TPU, nu?
La multi ani inc-o data tuturor si numai bine!
P. S. In general nu ma deranjeaza, daca cineva uita sa-mi spuna "La multi ani". Poate, si de aia nu mi se pare un lucru atat de grav. Pana la urma e doar o formalitate. Lipsa ei nu denota neaparat si lipsa de respect.
De cand asteptam o intrebare ca asta, pai da.Si eu am simtit acelasi lucru. Poate prin acesta intrebare ma aude si pe mine Stela si imi raspunde la intrebari.(care sunt destul de multe). Nu oricine poate intelege, ai dreptate Arthur.(ma bucur ca ai redevenit la acest username si la cel mai frumos avatar ps. dupa care te pot recunoaste usor)
De asta esti tu trist? Lasa ca anul ce va veni, va fi plin de urari si schimbari de look
Oare?
E adevarat ca nu se simte pe site prezenta adminilor prin raspunsuri directe sau comentarii, dar in legatura cu felicitarile si urarile mie mi se par suficiente cele doua (eu astea le-am vazut): cea cu link-ul pus de Malvina si cea de sus, in dreapta, "Tu esti TPU".
P. S: Întrebarea e mai ales pentru cei vechi pe site.
@sufletdecopil, tu ce crezi? Ca lucrător într-o fundaţie umanitară ar trebui să ştii mai bine acest lucru.
@Jelly, dar pe mine crezi că mă interesează părerea ta?
Si cu ce te-ar fi incalzit pe tine o urare din partea adminilor? nu inteleg, nu crezi ca ceri cam mult...eu una nu ma intereseaza daca adminii imi ureaza craciun fericit sau paste fericit sau la multi ani. de cand cu utilizatorul anului mi s-a facut scarba si nu ma intereseaza nici o urare din partea adminilor asa ca nu vad rostul intrebarii tale. ps: esti bunoc rau in poza
Arthur, eu am format pe Facebook un Club, daca vrei poti sa vezi acolo mai multe! In rest toate cele bune si multa sanatate! TPU.ro ramane o amintire pentru unii dintre noi!
LisaJulie întreabă: