anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Eu urasc basmele! De ce? Pentru ca intotdeauna este un zmeu destept care poate avea orice femeie doreste. O rapeste pe cea mai frumoasa, fac sex, fac copii, o termina pe saraca fata si pe urma se trezeste un fraier sa lupte cu zmeul ca sa-i ia femeia. Razi tu, razi Harap-Alb, dar fata imparatului tot a mea a fost...
O porcarie basmele!
Daca ai fi in locul lui Harap-Alb ai mai lupta pentru fata de imparat?

18 răspunsuri:
| Flav a răspuns:

@roby67 rolling on the floor Good point!

| Roby67 a răspuns:

Nu cumva vrei tu sa fi un zmeu? Hä?!

| Roby67 a răspuns:

Cauta frate, China-i mare, tanar esti, ce mai vrei?

| Razvan a răspuns:

Daca as fi in locul lui Harap-Alb, mi-as face haremlaughing
Si bairam zi dupa zi cu Ochila si Pasari-Lati-Lungilalaughing
Aia viatabatting eyelashes

| pisoias a răspuns:

Eu cred ca esti nitel cam invidios pe zmeu, dar n-ai de ce. El a fost odata ca niciodata.

| Sოﺁℓε a răspuns:

Nu as lasa-o sa putrezeasc acolo dar as fi printzesa :batting eyelashes nu?

| Ea12345 a răspuns:

,, O rapeste pe cea mai frumoasa, fac sex, fac copii[...]"
sa privim altfel lucrurile...copiilor nu li se spune partea scrisa mai sus big grin
Basmele sunt frumoase, nu putem sa le rapim micutilor placerea ascultarii unuia inainte de culcare.
Fac pariu ca si tu ai crescut cu elehee hee
Totusi, cine ti-a sugerat tie ideea ca zmeii sunt niste macho, deveniti apoi violatori in serie de printese? big grin

| Minty a răspuns:

Bai, ar trebui sa te apuci de parodiat basme ai avea un succes nebun!

| bblock69 a răspuns:

Pai de ce sa lupti?
Sunt fete pe toate drumurile...si mult mai frumoase decat fata de imparat laughing

| kidulinha a răspuns:

Cand spui unui copil povestea asta "Harap-Alb" nu intelege ce ai inteles tu straight face Mai era o chestie cu scufita rosie... Numai prostii aveti in capu' ala.winking
Sunteti bolnavi.

| TheToxicNightmare a răspuns:

Harap-Alb nu are mintelaughing daca as fii in locul lui m-as da cu capul de peretilaughing

| BicolorBell;x a răspuns:

Harap-alb e un prostlaughinglasa niste copii orfani.nu,daca as fi in locul lui harap-alb mai bine mi'as gasi o fata...mai normala...adq nu neaparat virgina, da nici una care a facut sex cu un balaurrolling on the floor
Tare descrierea ta... ti'as da funditalaughing

| 16.laura.16 a răspuns:

De ce nu? Altfel nu ar mai scrie nimeni despre mine!happy
Nu mai spun ca daca nu as lupta pentru ea, nu ar mai exista intrebarea asta pe TPUtongue

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@Roby67 -Vreau sa stiu pe cine sa "rapesc" sa nu se lupte cu mine si scap fara stres. Ca pana la urma, binele invinge sad Si imi ia femeia... Dar un lucru bun. Macar sa fie virgina rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca as fi in locul tau iti spun sincer ca nu m-as mai lauda ca dau sedinte psiho pe net.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eheeiii.alte timpuri, alte moravuri.doar conflictul, acelasi.intre bine si rau.intre atei si credinciosi, intre; daca nu esti cu noi esti impotriva noastra, intre zmei si feti misto.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca as fi Harap Alb, m-as transforma in zmeuwinking.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da