Si eu as vrea. Insa pot sa fac ceea ce pasarelele si turturelele nu reusesc sa faca. Sa zbor cu sufletul, cu mintea. Pot asculta o muzica buna, pot vedea un peisaj extraordinar in munti, pot avea o seara romantica la mare, si pot face multe alte lucruri care sa imi inalte sufletul, care sa il faca sa zboare, sa aiba sentimentul chiar mai puternic decit cel al zborului...
Numai o vorba spun:Bine ca oamenii nu pot zbura pentru ca daca ar putea ar lasa gunoaie pe cer asa cum fac si pe Pamant!
Pentru ca in locul aripilor care ne-au fost smulse ne-au crescut niste chestii hidoase numite brate. I want my wings back
Pentru ca oasele pasarilor sunt pline cu aer, fapt ce le permite zborul. Inafara de asta, ele mai au si aripi.
Pentru ca la cate grase si grasi sunt in lumea asta. daca ni s-ar rupe accidental aripile in timp ce zburam am strivi inca vreo 2-3 oameni nevinovati... deci nu cred ca merita
))
Stiu ca si tu vrei...crede-ma,mai bine nu.Atat ne mai trebuie, sa putem zbura, nu-i de ajuns ca facem pagube la suprafata pamantului? Saracele pasari nu or sa mai aiba loc de noi, nu crezi ca vrem cam multe? Am vrut ca picioarele sa foloseasca si la alceva decat mersul pe jos, de aceea un picior e facut pentru acceleratie si celalalt pentru frana (de ambreaj nu-i nevoie
), ne-am saturat sa locuim prin pesteri asa ca-m inventat tot felul de cladiri (pesteri din carton)nu ne-ajunge? Mai bine ramanem la avioane, daca vrei sa zbori arunca-te fara parasuta, permisul catre lumea de apoi e inclus
Acum serios, daca tu vrei sa zbori automat nu esti singura/singurul, visezi la pace si liniste dar doar pentru ca si ceilanti pot zbura ar trebui sa-ti iei adio de la ea, va fi la fel ca pe pamant:trafic infernal, hoti de buzunare, singura diferenta o face aripile carora va trebui sa le acorzi un plus de ingrijire, ce te-ai face fara ele?
LisaJulie întreabă: