| Alyra a întrebat:

Extratereştri au mâncat 3, 4 gogoşi, iar nava lor s-a prăbuşit din motive necunoscut. Având în vedere asta. câţi pinguini mai pot mânca clătite cu viteza lumini?
T/A

15 răspunsuri:
| Musique a răspuns:

Unul singur. (pingu de TPU)

| Cristianne a răspuns:

Pinguinii iubesc hamsterii.

| Fiction a răspuns:

Pentru ca distanta dintre soare si pamant este imensa, motanul a zgariat-o pe sora mea, eu am pantaloni negri iar vecina da castraveti la caine, 0 pinguini mai pot manca clatite, pentru ca vacii ii e foame.

| NuEsteDisponibilNumeleAndreiSimplu a răspuns:

Luand in considerare ca unghiul de prabusire coincide cu ipotenuza acoperisului casei mele, posibil sa fi cazut in curtea lu' vecinu distrugandu-i tractorul.Deci,daca ne gandim putin.
Raspunsul este:Nu mai sunt clatite.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai uitat sa zici cu ce erau umplute gogosile si ce culoare avea nava asa ca nu pot calcula.
Dar tie iti cam plac 'gogosile' nu?

| Alyra explică (pentru anonim_4396):

Deci...gogoşile erau umplute cu ciocolată şi nava era verde şi da, îmi plac. laughing

| iKeel a răspuns:

Babuin.

| NoShit a răspuns:

Niciunul

Răspuns utilizator avertizat
| Un1kuL a răspuns:

Analizand aceasta intrebare mi-am dat seama ca extraterestii mancand gogosi s-au ingrasat si au uitat de pilotul automat(si lui ii era foame saracul puppy dog eyes)rezulta ca pinguinii au mancat clatite umplute cu mustar si ananas de ghebe cu o viteza de 563245341235472 m/s si de aceea extraterestii nu exista iar catelul meu e flamand laughinglaughing

| georgeggg a răspuns:

Nu stiu daca pinguini pot manca clatite cu viteza lumini (eu sigur pot) si nava extraterestrilor s-a pabusit din cauza mea happy am aruncat cu un bat in ea.

| ChocoMilk a răspuns:

Verde, fiindca gaina bunicii a facut un ou de crocodil.

| Vidai7 a răspuns:

46, pentru ca barza nu avea pene. laughing

Întrebări similare