| rolfenstein a întrebat:

Facebook ul devine din ce in ce mai interesant. http://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/......8480_n.jpg

Răspuns Câştigător
| ImiPlaceSaEnervezLumea a răspuns:

Trebuie sa recunosc ca am ramas oripilata. Constat ca romanul nu are in capsorul sau prea multa materie cenusie! probabil cei doi tarani au crezut ca devin vedetele catunului facand asta! Rusine retardatilor! vai si amar de tara lui Papura Voda! Astea sunt plevele si putorile comunitatii.Au cont pe `beisbuc`dar nu ii ajuta mintea nici sa treaca ulitza satului! Niste oameni abjecti.Ne ducem in jos, incet dar sigur!

17 răspunsuri:
Apache
| Apache a răspuns:

Nu...facebook-ul devine o adunatura de tarani de la curu vaci in care toti posteaza ce **** lor vor si primesc comenturi handicapate pentru asta
Iar TPU.si in special t/a a devenit pupincuristul preferat al siteului ala

| ImiPlaceSaEnervezLumea a răspuns (pentru Apache):

Da...tarani cu soba de teracota si carpete pe perete! dar ce draq, a ajuns internetul si pe la astia? ma mira ...ca prin catunele din `fundul` Pamantului, nici curent electric nu este straight face

| Fragile a răspuns:

Băăăăă...laughing Cum îţi per...Aaa, scuze, n-am văzut avertismentul.*trollface*

| PotcaPădurii a răspuns:

Aveam o pisica langa mine...A murit cand s-a uitat...

| MyObsession a răspuns:

De ce am cont pe site-ul ăsta?

| AlinaaAli a răspuns:

Nu are rost sa critic momentul in sine, pentru ca deja a fost criticat de toata lumea!
Am observat insa un amanunt dezgustator, parul ciobanului din locul sensibil laughing
Se pare ca ca acolo unde singurul lucru manual facut de ei este mulsul vacii, nu s-a auzit de epilat!
Cata taranimea fratee!

| CastraveteMurat a răspuns:

Acum feișbucul a devenit RedTube.
Rușinee!

| XxBalonasheeXx a răspuns:

Am orbit straight face

| CriminalăÎnSerie a răspuns:

Sa fim seriosi, trebuia sa pastrezi imaginea doar pentru tine...

| AlinaaAli a răspuns (pentru CriminalăÎnSerie):

A aparut si in Cancan, deci, a vazut-o jumatate din Romania!
Avea dreptate cel ce a zis ca fiecare are dreptul sa fie prost, dar unii abuzeaza de acest privilegiu!

| Nuvăsufăr a răspuns:

Dacă ai sta să te gândeşti asta nu-i nimic pe lângă altele.

| Cåpåċεl a răspuns:

Doamneeee! straight face

| Mephisto666 a răspuns:

Fara cuvinte

| rolfenstein explică:

Apropo acest link este interzis copiilor sub 12 ani numai cu acordul sau impreuna cu parintii ori familia.

| hideaway a răspuns:

Asta e prea dezgustător, chiar și pentru T/A. straight face

| FrEeBoY a răspuns:

Dura fazalaughing si chiar pe facebook...laughing

| Lenuta_Vatasescu_1958 a răspuns:

Lenutaa_mirceaa>www.TPU.ro>ce muzica asculti acum?