1. Nu se potriveste categoria!
2. O sa fim rai cat timp astia mari ''destepti'' mai ne vorbesc de rau rock`ul nostru! Asa ''satanist'' cum e, ne place!
3. Nu ne ziceti voi ce muzica sa ascultan ca nu ne place, ca noi nu va punem sa ascultati rock
.
4. Nu mai puneti intrebari stpide legate de cat de mult il iubiti voi pe si.b. ca nu ne intereseaza, si in al doilea rand Justin nici nu stie ca existati!
As mai zice multe lucruri dar tot nu o sa pricepeti si asta e, puneti sa fiti indragostite de justin si selena dar nu ne mai tocati la cap cu ei si cat de mult ii iubiti ca nu ne intereseaza!
Tineti-va avatarele si numele pentru voi ca sa stii ca eu nu imi pun numele asa : FanaInfocataMetalica ILoveRock Roooock, cum isi pun unii de justin bieber.
* Isi da seama ca isi raceste gura deageaba *
Daca vreti sa intelegeti bine daca nu, nu va bagam in seama oricum.
Nu fi proastă... te rog. Adică învață și tu să alegi categoriile for God's sake.
Nu-s nici fana Selena nici Justin! Ce sa fac acum
? SI in al doilea rand categoria asta nu se potriveste!
VAI VAI VAI oo uitati e justin bieber imi pica p**a de la loc si imi dau drumu pe mine cand il vad oo doamne oare vrea sa-mi suga cucu?
baieti afcetiva un site al vostru cu jb dejeaba veniti la t/a ca nu e prea amuzant justin deci bafta la facut laba ascultand melodiile lui
Esti proasta? serios chiar esti si inca una mareee! baaa de ce dai tu funda la Abby cand are exact opusul la ceea ce ai vrut tu?
eu is fana la ambii! crazy sell merita funda da vad ca tu nu stii atat repet proasta!