| RedBullX a întrebat:

Formulati o propozitie cu aceste cuvine laughing
: eu, mâini, bicicleta, aeroplan, logic, fac, dăăă, băieţelul, cu, cer, introduc, vreau, incult, covor, vreau, lopată, să, face, 3 cai frumosi, Nuşşştu, lapte, aşa...
De ajung. Cine construieşte ce¤a mai amuzantă propoziţie (Cu sens) primeşte fundita

Răspuns Câştigător
| Kuzco a răspuns:

Eu am mers pe bicicletă fără mâini logic pentru că asa mergea si băieţelul care se juca cu un aeroplan. dăăă...dar vreau sa introduc o lopata in cer pe un covor cu 3 cai frumosi care face lapte asa... nuşşştu rolling on the floor)))
Lol

10 răspunsuri:
| Kazimir a răspuns:

Eu am trei maini care seamana cu bicicleta lui Lisa. Mi se mai si zice aeroplan caci logic fac pe nebunu si zbor de la etaj cand sunt drogat... daaa... baietelu asta cuminte care par "e un incult" pe covor in timp ce isi intorduce barbatia ca vrea fix in lopata de Bastet. Karla e amanta si are 3 cai frumosi de la care ia zilnic lapte asa ca morala e.
Niciodata sa nu faci baie in rau ca te alegi cu ciuperci pe piele

| Lisa a răspuns:

Eu cu cele doua maini o sa iau bicicleta sau un aeroplan pana in Oradea logic si fac "dăăăă, beietelul cu 3 ugere, da-te din cer ca vreau sa-i introduc un covor incult in cur karlei, si vreau cu lopata sa-i fac bube pe fund lu' kazimir sa-mi dea odata 3 cai frumosi".
Baietelul zice: "Nussstu de-astea."
Si apoi sa-i torn lapte karlei...asa...in cap.

| PiluLă a răspuns:

Eu mi-am rupt cele 2 maine logic cazand de pe bicicleta caci aeroplanul era pilotat de un baietel incult cu o lopata, asa ca am cazut pe covor si vreau sa-mi introduc un pix in vazin langa 3 caii frumosi si nussst cum sa fac sa numi curga lapte

| Bylok a răspuns:

Ma gandesc de ceva vreme si nu-mi iese su pace!
In seara asta m-ai enervat rau.Nuşşştu să introduc 3 cai frumosi cu bicicleta,aeroplan,covor. Mâini, logic, băieţelul incult vreau/cer a face lapte pe lopata. Vreau! dăăă...eu fac asa...

A iesit ca naiba laughing

| AnaEindragostita a răspuns:

Eu cu maini, cu 3 cai frumos, cu o lopata, cu un incult, cu lapte, cu baietelul ala si cu un covor o sa construim un aeroplan in care o sa introduc o bicicleta si va face circuituri pe cer este logic si destept planul dar nusssstu sigur daca va merge...

| CookieșiParty a răspuns:

Eu am un motan lenes.Caracatita lui are 1000 de maini.Bicicleta a fost construita de Wasinghton. Leonardo da Vinci a facut la baia din aeroplan.Nessi n-are logica. Tinka face branza. dăăă im dai funda? băieţelul tipa din gura de sarpe.Cu ce te ajuta propozitiile astea? Ma uit la cer foarte suspicios/suspicioasa.Introduc o era a propozitiilor. Vreau sa fie cuvinte mai putine in lista aia de mai sus! Incult,ce e incult? Covorul tesut de vrajitoare, care credea Aladdin ca e magic, nu e magic. Vreau sa se termine cuvintele alea de sus! O sa arunc o lopata in lista aia de sus!*cu o voce de robot*Sa distrug lista DE SUS! Kenina ne face/obliga sa facem ceva.3 cai frumosi au venit la Kenina acasa.Nuşşştu de ce ai o lista asa de lunga! Kenina varsa laptele pe mama ei.aşa deci, primeste fundita ai spus!

| Missy a răspuns:

Eu mi-am rupt ambele maini,cand mergeam pe bicicleta deoarece ma uitam la un aeroplan si logic ca mi-am spart si capul si vreau sa fac un anunt,daaa,baietulul care era si el pe bicicleta mea cu claxon rosu,se uita la cer si a ramas cu gatu' stramb si inainte sa cad de pe bicicleta am vrut sa ii introduc un bidon pe gat ca sa i-l indrept dar vreau sa spun ca era prea incult si nu stia ce e ala bidon,dar sa revenim la subiect,vreau sa mai spun ca o lopata a cazut de la un balcon si mi-a mai spart capul inca o data, sa vezi ce infart face mama si tata care a aflat dupa pentru ca era la piata, isi cumpara 3 cai frumosi nu stiu ce facea cu ei, si m-au dus la spital unde mi-au dat sa beau lapte si asa mi-a revenit si nu m-am mai urcat niciodata pe bicicleta.

| pufosheniaaa a răspuns:

Eu cu baietelul fac bicicleta cu trei cai frumosi sa introduc un aeroplan incult in cer cu lopata asa vreau sa fac lapte cu maini un covor daaa logic nussstu face! fundoi

| Claudelu_6992 a răspuns:

Eu nușșștu daca 3 cai frumosi fac lapte. Vreau sa introduc baietelul in lopata dar logic ca nu incape, dăăăăăă.Un incult vroia sa zboare cu aeroplanul, a ajuns pana la cer dar a picat pe o bicicleta si si-a rupt ambele maini.Statul nu mai avea bani de targa asa ca l-au transportat pe un covor pana la ambulanta unde i-au dat lapte sa bea, insa copilul a inceput sa face spume.laughingrolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu.