Mda, își bat joc de noi ăștia care văd că le pupăm aici *își dă o palmă peste fund*.
Dar puțin mă interesează. E foarte amuzant xD
@Dash, you did it!
Deja devine obsesie chestia asta
Mai ales intrebarile de genu "cine e ladyj?";"Cecredeti despre Lady J";"Ce mesaj sa-i trimit la Lady J"?
Fata asta a devenit vedeta peste noapte sau ce?
Sti ce nu ar trebui sa te intereseze da ce pasiuni au oamenii, vezi-ti de viata ta si lasa-ne in pace pe noi "OBSEDATII" de Justin Bieber! x_(
Bravo,mai Omleta,chiar acum vroiam sa postez si eu ceva de genul,dar am vazut ce ai scris tu serios ppl,nu mai e amuzant si nici cool ( si eu il urasc[who doesn't?] dar incerc sa nu il bag in seama,si nici pe ladyj) daca vreti asa mult sa va "razboiti" faceti-va dracu' un site,blog,whatever si scrieti si postati acolo toate glumele,pozele, injuraturile adresate lui, da' nu aici. D:
eşti conştient că nouă nu ne pasă de ce zici tu, nu? pur şi simplu ne place, cum a spus şi dash, e amuzant, şi asta vrem să facem dacă nu-ţi convine, ţine-n tine (lol, mai fac şi rime
)
Poi cum posibil poti sa ignori prostia care te inconjoara? Scuza-ma dar cand vad un copil de 8 ani care zice ca ar da-o pe ma-sa in schimbul lui Justintrebuie sa il redauc cu capul pe pamant. Si totusi cine anonima aia de Lady J, poate sa imi explice cineva va rog mult ca tot aud de ea...
LisaJulie întreabă: