@Punky,
eu am 14 ani si ai mei abia ma lasa pana pe la 7. Realizezi ca dupa exprimarea ta esti o naiva? Pai noaptea sunt cele mai mari pericole, atunci umbla cei mai mari boschetari si canalisti pe strazi, ies din vizuina lor. Nu ii prinde nimeni. Iar tu, naiva cum esti si repet: cred ca ai accepta imediat daca vine un tip de vreo 20 de ani impreuna cu un grup $uk@r si c00l sa iti faca o invitatie sau sa iti dea o bomboana ca te vede „matura, frumusica si desteapta
" cand colo ala fiind un somnifer si sa te tarasca sa te violeze in grup sau sa te trimita in alta tara la produs.
@Punky
Tu esti genul asta de domnisoara? http://2.bp.blogspot.com/......%2B%5D.jpg
Nu m-as mira.
@Jelli
Ai dreptate, dar cine stie cum va reactiona don'soara?
A, si inca ceva: toti aveti surori mai mici?
@Punkz,la varsta ta, eu stăteam până la 2-3 noaptea afară
încă ne mai jucam în nisip.
mergeam hai-hui pe străzi.
Dar de abia de la 13-14 ne-am considerat mari,domnişori şi domnişoare,pentru că totuşi,aveam ceva între picioare.
Ăăă,şi da, ţucă-ma în cu r, nu mă deranjează.
Da.De unchiul Fester din Familia Adams.Visam ca o sa ma casatoresc cu el.Mai tarziu m-am indragostit de Charles Manson.Nici acum nu mi-a trecut
Oh god...nici nu vreau sa mi amintesc de obsesia mea pentru Hannah Bananna.*upsss...to late*
@Punky poti sa bagi si limba nu ma supar...ca ma manca undeva mai in interior...
si ziceai ca ai iubit
@Jelli...ai vazut cum arata? aia nici zece ani nu are si sora mea de 4 ani pare mai matura decat ea...
Fericităşiproastă
Unde stai fă? Că urlă mă-ta la tine pe la 6. Ce domnişoară eşti că nici nu ai 1.60.'Te-n morţi tăi şi nu mai fă pe interesanta.Că nici nu ai ieşit vara asta din casă. Pişarcioaso.
@Fericita...
"VA PUP IN C*R CA SUNTETI MAI MARI"Şi cine te opreşte sa ne pupi în cur? nu vezi că nu îţi dai seama ce vorbeşti? La 10 ani ce dracu sa îţi cerem.
O stii pe fata lui Al Bundy? Da, da, da! Momentul de inteligenta: Kelly! Oh, mama...
Eu aveam o obsesie : Scooby-Doo şi datul din cap pe muzică. Încă le am, nu de alta. Pentru cineva nu aveam vreo obsesie, nu sunt genul care se "îndrăgosteşte" de vedete. Vorba ta: c'mon!
Justin Bibăr nu poate intra la categoria "obsesii" ci la categoria "prostie cu caru' ".
@ Punky - Ai auzit de dubele care fură copii? Următoarea are numele tău pe listă. Ce să cauţi tu la ăia 10 ani ai tăi, pe afară? Ce naiba faceţi în parc?! Ah, nu vă mai jucaţi în nisip, cu lopăţele. Vă jucaţi cu puţa. Fugi de-aici!
Şi nu mă pupa, să nu iau microbi, naibii!
@ bogdan26 - Şi eu am soră mai mică![]()
@ Jelii - Nu compara mintea tipei cu mintea surorii tale, ar fi o insultă pentru biata ta surioară. Până şi un embrion e mai sincer şi mai normal la cap decât "Trista fericită [WTF?!]"
Baftă!
Punky-Fricitablabla-ILoveOnew-NyanCat
La 10 ani nu te poți considera domnișoară. Eu la 10 ani mă uitat la hana montana și mă jucam cu păpușile. Părintii tăi dacă te lasă să faci chestii din astea înseamna că nu te iubesc. La 16 ani vei fi o curva penală.
Atât am avut de scris...
@Jelli: Mie imi place cand sunt plecati ai mei din oras sa mai ies pe la patru dimineata afara ca sa vopsesc mai usor matele vecinei de la parter.Si atunci pot si desenez zvastici pe masina ghertoiului de la 2.
La 10 ani...aaa,da, eram obsedat de colega de banca. Buna, foarte buna. Buna si-acum.As pacatui putin...
@FericităȘiDusă, tu ești copil, nu domnișoară ( la cum vorbești ).
☻ P.S. Pupă-ne. Nu ne deranjează.
Eu,la 10 ani,eram obsedata de Scooby Doo.
Shaggy e asa de sexy...
PS.:@Punky, vezi ca domnisoara nu e nici maica-ta, de te lasa sa umbli pe strazi ca o tarfa.
La 16 ani,vorba Misei,vei fi o curva ordinara.
Poti sa ne pupi in cur, apropo, ca nu ne deranjeaza.
Da,cand aveam 10 ani aveam obsesie pentru Justin Bieber,temporara,apropo,Punky, poti sa ma pupi cat vrei, si ce domnisoara esti, iesi in parc la leganute sa te joci in nisip cu lopatica, si stai si tu de la 13:00 pana la 13:01 ca te cearta maicata, si esti domnisoara, de dormi cu degetu-n gura.
LisaJulie întreabă: