@Punky,
eu am 14 ani si ai mei abia ma lasa pana pe la 7. Realizezi ca dupa exprimarea ta esti o naiva? Pai noaptea sunt cele mai mari pericole, atunci umbla cei mai mari boschetari si canalisti pe strazi, ies din vizuina lor. Nu ii prinde nimeni. Iar tu, naiva cum esti si repet: cred ca ai accepta imediat daca vine un tip de vreo 20 de ani impreuna cu un grup $uk@r si c00l sa iti faca o invitatie sau sa iti dea o bomboana ca te vede „matura, frumusica si desteapta
" cand colo ala fiind un somnifer si sa te tarasca sa te violeze in grup sau sa te trimita in alta tara la produs.
Rasa matii de copchil te crezi mare interesanta ca curva aia de mata nu te lasa nici pana la ora 3 dupamiaza afara fica de tarfa
Buna!
Cu totii am avut obsesii cand eram mici.Nu inteleg de ce acum toti trebuie sa faca pe inteligentii si sa-si bata joc de astia mici cand si ei erau la fel.Pun pariu ca daca exista Bieber pe vremea noastra eram la fel ca si ei.Dar ma rog... am avut multe obsesii dar no sa le insir aici.
Bye!
O stii pe fata lui Al Bundy? Da, da, da! Momentul de inteligenta: Kelly! Oh, mama...
Buna,@Jelli!
Nu inteleg de ce te simti mereu in raspunsurile mele.Eu vorbeam la general, nici macar nu m-am uitat la raspunsuri si nici nu ma doare de vreo @Pinky.De'aia nu mai pot eu "hintelijiento" de cine vorbiti voi. Eu am raspuns la intrebare. Daca aveam ceva de comentat va mentionam, dar dupa cum am spus nici nu am citit raspunsurile.Mai usor ca nu totul se invarte in jurul tau.
Bye!
Buna!
Eu am 11 ani, insa nici la 10 si nici acum nu am obsesii pentru o vedeta.
La 10 ani : ce era cool : jonny bravo si curaj cainele fricos
obsesia mea : papusile si desenele animate
Vad ca toti aveti ceva cu Punky
lasati mah fata in pace
ce ne doare pe noi ca masa o lasa sa fie o distrusa
lol
Fratica,eu la 10 ani tin minte ca ma bucuram cand primeam o pereche noua de adidasi, sau niste sandale si rupeam portile mele si ale vecinilor cu mingea cu prietenii
.De vedete si astea? Daca ma intreba cineva cum il cheama pe Garcea eu ziceam: Garcea...Mugur Mihaiescu, cine e asta frate? Eu credeam ca zici de Garcea...
Da,cand aveam 10 ani aveam obsesie pentru Justin Bieber,temporara,apropo,Punky, poti sa ma pupi cat vrei, si ce domnisoara esti, iesi in parc la leganute sa te joci in nisip cu lopatica, si stai si tu de la 13:00 pana la 13:01 ca te cearta maicata, si esti domnisoara, de dormi cu degetu-n gura.
De viata cu louie, piratul jack cel teribil, sa imi decapitez toate papusile, sa ii consum spuma de par si fixativul mamei siiii odata am dat foc la cuptorul cu microunde si m-am blocat in chiuveta!
LisaJulie întreabă: