| AikkoxD a întrebat:

Fraţilor, uitaţi-vă puţin la T/A. Vă place?
Şi vă mai miraţi de ce pleacă toţi. Mi-e milă de voi.

27 răspunsuri:
| Puţifer a răspuns:

* cu mana pe inima *
Stiti, T/A ar trebui salvat, ar trebui
* cri cri cri *
Ah, ce ****? De fiecare data cand fac greseala de a intra la t/a ( si desi o fac din an in pasti ), aceeasi poveste.
Ca T/A a devenit nu stiu cum, ca bla bla
Pai fratilor, cine mama scandurii a facut-o asa?
Am plecat din cauza voastra, a cersetorilor de atentie si a noilor-veniti care inloc sa se stearga la cur cu hartie igienica, dau pe la t/a cu " helooooou, ce mai faceti?
unde-mi e nutella?
unde-mi e veceul? "
or whatever like this.

Peace.

| AikkoxD explică (pentru Puţifer):

Tu de ce pi2da porcului nu m-ai luat cu tine când ai plecat?

| Puţifer a răspuns (pentru AikkoxD):

Come to your father, come to me!

| AikkoxD explică (pentru Puţifer):

Http://25.media.tumblr.com/......o1_500.gif
Nu ştiu de ce am pus asta.

| Musique a răspuns (pentru Puţifer):

Puțiii,iubire,mi-au dat lacrimile!

| Puţifer a răspuns (pentru Musique):

Sufla-ti mucii de gluga mea.
Glumeam. Nu te atinge de gluga mea!

| Musique a răspuns (pentru Puţifer):

Nu mă ating. Dă-mi mâneca.

| Pawesome a răspuns:

Era chiar tare mai demult.Desi si atunci ne plangeam.

| Furculingură a răspuns:

Se pare că T/A este în cădere liberă încă din 2011.

http://www.tpu.ro/......e-ei-nici/

Şi de atunci cade în continuare. Acum s-a oprit din căzut pentru că s-a cam izbit de pământ.

* Oare mai există petiţia aia? *

| AikkoxD explică (pentru Furculingură):

Şi toţi au crezut că se va schimba ceva odată cu petiţia aia. N-au făcut decât să spună "semnez" şi gata, minunea s-a întâmplat. Prostii. Aşa cum a venit, aşa s-a dus.

| NuEsteDisponibilNumeleAndreiSimplu a răspuns:

*trage de maneta masinii timpului*
*se teleporteaza in timp amu' un an*
*arunca o privire*
*vede pe AikkoxD, Mufla, Kazimir, Cretaker, Apache*
*le face poza*
*se intoarce in prezent*
*ii da o poza lui AikkoxD*

| suităr a răspuns:

Pai ce spranceana me aveti toti? Aia din 2010 se plangeau ca nu-i amuzanta categoria s.a.Lumea se schimba ca doara TpU de acum era si in vremuri preistorice la fel. Tehnologia evolueaza, si gandirea si simtul umorului la fel. Pace!

| Speed99 a răspuns:

Umh, simt ceva, simt ca, simt ca vreau nutella

| W3R4 a răspuns:

Cum de ai avut un asemenea curaj? I don't want to see
Să vezi acuma cum îţi umplu frigideru'!
Oricum, nu are absolut nimeni ce să facă, deja s-a infestat categoria de nutella, finetti (sau cum dracu' se scrie).
Îţi apreciez iniţiativa...şi curajul!

| Fridăm a răspuns:

Chiar mai-nainte mă gândeam să pun o întrebare de genul...mi'ai luat'o înainte, dar e degeaba. Nu prea mulţi te vor băga în seamă, sau majoritatea îţi vor răspunde ironic.

| AikkoxD explică (pentru Fridăm):

De parcă m-ar afecta pe mine în vreun fel răspunsurile lor.

| Fridăm a răspuns (pentru AikkoxD):

Nu e asta. E că celor mai mulţi le place T/A-ul aşa cum e acum. Au mai venit unii cu întrebări gen '' De ce e T/A-ul cea mai neamuzantă cateogrie? '' şi cam din toate răspunsurile reiese că lor le place cum a ajuns...

| AikkoxD explică (pentru Fridăm):

Atunci, să se bucure de el. Eu nu voi mai frecventa acest site, mi-a ajuns până peste cap.

| Fridăm a răspuns (pentru AikkoxD):

Mda...poate atunci le va fi mai bine unora. Cam toţi cei care erau pe bună dreptate aici s'au dus...te mai duci şi tu, bănuiesc că în scurt timp nici useri precum McNigel, Polaris, Urpaniel nu vor mai activa pe'aici, şi'atunci se va duce de tot T/A-ul.

| umbrax a răspuns:

Nu-mi place
a devenit prea neamuzanta

| Smile2BHappy a răspuns:

E atat de de de... PLICTISITOR

| ImLucifersBelovedSexlessOffspring a răspuns:

E plină de gay,
De proşti infecţi, de poveşti, şi telenovele.
Acum cu Exceel, Ani*aici un număr*, Speed*Alt număr* Şi alţi obsedaţi, care nu merită să le scriu numele cu Literă mare, populează T/A-ul.
Copii fără viaţă, au fost, şi vor fii incontinuare, peste 20j de ani, şi aşa mai departe.

| GandălfDinNeamulLuiHitlăr a răspuns:

Nu ştiu de ce mă bag da. în fine.

Deci mă, nu vă mai tot plângeţi de categorie ca nu are nici un rost.Nu vine nici un harap alb sau nici o albă ca zăpada să facă puf şi să revină categoria cum e.
Au venit alţii, încearcă să fie amuzanţi prin felul lor de a fii. Ăştia vechi care pleacă nu sunt obişnuiţi, după părerea mea cu ăştia noi.
Pot să zic că am fost un,, iuzăr '' anonim care, mai trăgea cate un ochi la comicurile lui Cretaker, lui Cosmin3d şi aşa mai departe.
Mă tot uit acuma au venit cu Finetti şi altele din borcănel şi etc.
Eu zic să lăsăm petiţiile, dramazitările şi altele şi asta e.Cine rămâne rămâne, cine pleacă, pleacă.
După părerea mea se face haz de necaz pe aici.Asta e, aşa a ajuns categoria.Ce să faci.
Nu poate să revină categoria cu vreo 2-3,, iuzări'' (imi place să scriu aşa) rămaşi,vechi, care au să zic experienţă, să refacă categoria.
Mulţi pun întrebari idioate fără rost sau fără sens.
Asta e, mai zic încă o dată.Nu, nu putem reface cateogoria aşa.
Nu vă mai plângeţi şi altele.

Servus.