Aik,hai să nu-i judecăm, se simt și ei bine. :( Mai bine îi împușcăm pe toți.
http://25.media.tumblr.com/tumblr_m8m5sz6izo1r2ajbko1_r1_400.gif
* cu mana pe inima *
Stiti, T/A ar trebui salvat, ar trebui
* cri cri cri *
Ah, ce ****? De fiecare data cand fac greseala de a intra la t/a ( si desi o fac din an in pasti ), aceeasi poveste.
Ca T/A a devenit nu stiu cum, ca bla bla
Pai fratilor, cine mama scandurii a facut-o asa?
Am plecat din cauza voastra, a cersetorilor de atentie si a noilor-veniti care inloc sa se stearga la cur cu hartie igienica, dau pe la t/a cu " helooooou, ce mai faceti?
unde-mi e nutella?
unde-mi e veceul? "
or whatever like this.
Peace.
Se pare că T/A este în cădere liberă încă din 2011.
http://www.tpu.ro/......e-ei-nici/
Şi de atunci cade în continuare. Acum s-a oprit din căzut pentru că s-a cam izbit de pământ.
* Oare mai există petiţia aia? *
Şi toţi au crezut că se va schimba ceva odată cu petiţia aia. N-au făcut decât să spună "semnez" şi gata, minunea s-a întâmplat. Prostii. Aşa cum a venit, aşa s-a dus.
*trage de maneta masinii timpului*
*se teleporteaza in timp amu' un an*
*arunca o privire*
*vede pe AikkoxD, Mufla, Kazimir, Cretaker, Apache*
*le face poza*
*se intoarce in prezent*
*ii da o poza lui AikkoxD*
Pai ce spranceana me aveti toti? Aia din 2010 se plangeau ca nu-i amuzanta categoria s.a.Lumea se schimba ca doara TpU de acum era si in vremuri preistorice la fel. Tehnologia evolueaza, si gandirea si simtul umorului la fel. Pace!
Cum de ai avut un asemenea curaj?
Să vezi acuma cum îţi umplu frigideru'!
Oricum, nu are absolut nimeni ce să facă, deja s-a infestat categoria de nutella, finetti (sau cum dracu' se scrie).
Îţi apreciez iniţiativa...şi curajul!
Chiar mai-nainte mă gândeam să pun o întrebare de genul...mi'ai luat'o înainte, dar e degeaba. Nu prea mulţi te vor băga în seamă, sau majoritatea îţi vor răspunde ironic.
E plină de gay,
De proşti infecţi, de poveşti, şi telenovele.
Acum cu Exceel, Ani*aici un număr*, Speed*Alt număr* Şi alţi obsedaţi, care nu merită să le scriu numele cu Literă mare, populează T/A-ul.
Copii fără viaţă, au fost, şi vor fii incontinuare, peste 20j de ani, şi aşa mai departe.
Nu ştiu de ce mă bag da. în fine.
Deci mă, nu vă mai tot plângeţi de categorie ca nu are nici un rost.Nu vine nici un harap alb sau nici o albă ca zăpada să facă puf şi să revină categoria cum e.
Au venit alţii, încearcă să fie amuzanţi prin felul lor de a fii. Ăştia vechi care pleacă nu sunt obişnuiţi, după părerea mea cu ăştia noi.
Pot să zic că am fost un,, iuzăr '' anonim care, mai trăgea cate un ochi la comicurile lui Cretaker, lui Cosmin3d şi aşa mai departe.
Mă tot uit acuma au venit cu Finetti şi altele din borcănel şi etc.
Eu zic să lăsăm petiţiile, dramazitările şi altele şi asta e.Cine rămâne rămâne, cine pleacă, pleacă.
După părerea mea se face haz de necaz pe aici.Asta e, aşa a ajuns categoria.Ce să faci.
Nu poate să revină categoria cu vreo 2-3,, iuzări'' (imi place să scriu aşa) rămaşi,vechi, care au să zic experienţă, să refacă categoria.
Mulţi pun întrebari idioate fără rost sau fără sens.
Asta e, mai zic încă o dată.Nu, nu putem reface cateogoria aşa.
Nu vă mai plângeţi şi altele.
Servus.
justme_9224 întreabă:
LisaJulie întreabă: