| Edw08 a întrebat:

*FUNDA*
Cine a fost primul om pe Jupiter?
*Primele raspunsuri au prioritate la fundite*

Răspuns Câştigător
| MasterOfDisaster a răspuns:

Pai.se spune ca barbatii sunt de pe jupiter si femeile de pe marte...deci...adam? laughing

15 răspunsuri:
| Puţifer a răspuns:

eu.

| PastilăBă a răspuns:

Papa de la Roma!happy

| bombănucleară a răspuns:

Primul om pe jupiter a fost EdwTPU.

| AnneMarri a răspuns:

Buna când era fată.

| LittleSue a răspuns:

Traienel Basescu.

| Narcis2007 a răspuns:

Vom afla acum...care vrea o perversa?

| CriCri a răspuns:

Cand o sa invatati sa folositi si voi stelutele alea? Nu se folosesc ca niste paranteze.Astea sunt paraneteze (; ).

| DirtyBlood a răspuns:

Inca nu s-au trimis oameni pe Jupiter
Doar sateliti:d

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cati ani ai 12? Nu a fost nici un om pe jupiter. Este o planeta formata din gaze. Multe lucruri importante s-au intamplat inainte sa va nasteti.winking Ce vedeti acum e pur teatru. Singura planeta vizitata este luna. Care de fapt este un satelit al pamantului. Inainte de a crede asta cauta teorii ale conspiratiei si pe baza imaginilor pe care le vei vedea analizeaza si spune-mi si mie daca mai crezi ca vreun om a aterizat de fapt pe luna cand NASA a avut atatea esecuri... Mai ales la timpul ala cand tehnologia era foarte limitata

| Edw08 explică (pentru anonim_4396):

Era o intrebare retorica.winking Daca doresti sa te dai inteligent fa-o altundeva!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

*Funda* a fost prima data pe Jupiter

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Copii prosti care puneti intrebari de 2 lei. De ce creste floarea in sus? Daca ma saruta data viitoare? Ce rochie sa aleg rosie sau mov? Daca fac sex neprotejata pot sa am tripleti? Cititi dracu niste carti ca sunteti niste tampiti nu aveti nimic in capwinking

| Edw08 explică:

Auzi baaaii CatalingGti, mai prietene daca te-a deranjat intrebarea de ce ai mai dat click pe ea fratele meu? In primul rand nu am 12 ani dar chiar daca as fi avut mi-as fi dat seama ca e o gluma...lafel cum au facut ceilalti.

| ionut2955 a răspuns:

Chuck norris sau fuego

| barbieA a răspuns:

Tu si eu blushing dar datorita gazelor de acolo nici unu dintre noi nu ne mai amintim whistling iar ce am scris eu aici de fapt a scris pc-ul nu eu laughing big hug