Doi bebeluşi la creşă:
- Tu ce eşti, băiat sau fată?
- Băiat.
- Dar de unde ştii?
- Dacă iese infirmiera îţi arăt.
Iese infirmiera, la care acesta îşi ridică păturica:
- Uite, am şosetuţe albastre. ![]()
asa ![]()
Ion moare. La inmormantare preotul o intreaba pe Maria "Vrei sa-l pupi inainte sa-l bagam inauntru?" Ea explodeaza in lacrimi: "Asa imi spunea mereu si el".
hai razii
Funda?
Apai eu as incerca da habar n-am ce te face sa razi
de ex multi priteni ai mei rad daca la zic ceva stupid si lipsit de logic da care i amuza
...de ex azi o ras o vreo 5 min ca am zis ca untul nu exista in realitate, ca ei de fapt mananca praf alb topit p paine
sau prostii dinastea.ciudat nu?![]()
![]()
Fi atenta. Dimineata. Dumnezeu si cu Iisus la o cafea si o tigare. Dumnezeu catre Iisus nici nu apuca bine sa zica Ba am o foame`n glanda". ca bate cineva la poarta raiului. astia mirati. cine murii ma cu noaptea`n cap se duce Iisus si deschide... kdn colo era Alah. dupa ce il vazu Iisus striga la tac`sau. Ba tata ai comandat Shaorma
Oamenii au venit aici ca nişte haplea după fundă. vor funde să şi le bage pe cur, că supozitoare no veree...
ţi se pare amuzant asta? zi sincer. e adevărul. uită-te la posturi. pun o glumă and ready, să mă duc să mai iau nişte funde să caut pe gogle că ceva original n-am. părerea mea majoritatea nu merită de aici. cei care vor fundă pe viaţă şi pe moarte.
JESUS HELP YOU! zamfiro
Bula isi face majoratul,a doua zi se trezeste plin de vanatai se duce la taicasu:
Bula: -Tata parca ai zis ca ma lasi sa ma imbat fara sa ma bati!
Tata: -Pai da,am trecut cu vederea ca m-ai facu poponar, ca ai facut-o pe maicata curva, dar cand te-ai **** in mijlocul camerei ai infipt scobitori in rahat si ai zis ca ariciul ala va locui cu noi de azi inainte nu m-am mai putut abtine!
Mistocareli de spus la cei ce te enerveaza :
-Stii bancu' cu iarba? Iar bag ****-n gura ta
-Stii bancu cu fanu'? Fanul e tot un fel de iarba, iar bag ****-n gura ta.
-Stii bancu cu dulapul? Du la **** mea gura ta!
-Stii sa canti la ceatarna(adica la ce atarna)?
Chuck Norris s-a nascut intr-o cabana construita de el ![]()
Chuck Norris a inghitit odata un borcan de somnifere. L-au facut sa clipeasca.
Chuck Norris poate sa aplaude cu o singura mana.
Chuck Norris nu doarme. El asteapta.
Chuck Norris nu va face niciodata infarct. Inima nu e atat de tampita sa-l atace.
Ce poate fi mai amuzant decat asta :
http://www.youtube.com/watch?v=dpfXOODyNcI
Nuuuuuuu.
Stai asa...
Asta.
http://www.youtube.com/watch?v=dpfXOODyNcI
Si asta =))
http://www.youtube.com/watch?v=G-lHUyVMmZA&NR=1
Ion si maria...
-Mai ioane zi-mi si mie o vorba calda ca de mult nu mi-ai mai spus una
- Arzate-ar focu sa te arda
intr-o zi vine Dumnezeu si ii ia pe toti de pe pamant...iar doi barbati se intalnesc
- Ce faci bhai vasile!?!
-Bine bhai ioane...auzi da' tu sti unde sunt sotiile noastre ca nu le vad
- Ba cica s-au dus sa-si spuna pacatele de cate ori ne inseleau faceau cate o roata
- Hai mai sa mergem si noi
odata ajunsi unul dintre ei spune :
-unde sunt ma ca nu le vad... aaaa! uite-o pe a mea 1 roata 2...3 aha deci m-a inselat de 3 ori!
- DA eu n-o vad pe a mea
-Uite- o ma! 1
-Unde, unde
- Uite-o sus e pe post de ventilator
Am dat cel putin amuzant la toate (pentru ca asa am zis)desi unele raspunsuri nu meritau. :*
LisaJulie întreabă: