Multumesc mult ca mi-a dat cineva un vot si anume, "Stupid". Voi chiar nu puteti fi un pic mai detasati? Daca veti fi asa rigizi toata viata va voi compatimi, sincer acum si nu o spun din rautate. Puteti sa-mi dati oricate voturi "stupid" pentru ca asta reflecta altceva...(ghicitoarea mea: ce spun voturile "stupid" despre persoana care le pune? Ia sa vedem care raspunde corect)
Vai amalia![]()
Ce faci atata larma pentru un "stupid" amarat
Acum serios ![]()
Si eu am primit stupid, multi am primit si n-am stat toti sa scriem ca vezi tu draga mltumesc ca mi-ai dat stupid, ca na, se mai intampla, ce vrei sa dai toate raspunsurile intelgente?
@Kuddo Nu am astfel de pretentii, insa mai nou pe TPU totul se ia prea in serios si in loc sa ne distram un pic ne legam de altii si nu doar in situatia asta. Totusi nu suntem la scoala sau undeva unde trebuie sa facem lucrurile cu exactitate, corecte. Suntem pe un site si nici nu ar trebui sa existe tot felul de voturi si chestii. Sa nu crezi ca ma afecteaza un astfel de vot, insa sunt multe intrebari la care se raspunde mai in gluma (ca totusi, unele intrebari merita raspunsuri pe cinste) iar altii iau totul drept stupid. In fine, nu mai scriu nimic pentru ca se interpreteaza in fel si chip.
roxanikaroxanne întreabă:
LisaJulie întreabă: