| LoL a întrebat:

Gt...divortez.Nick-ul meu este LoLLoveComeandtellmesomething insa nick-ul lui Come... este fara LoveLoL waiting so care vrea sa-mi fie avocat? Vreau pe cineva hotarat, serios si care sa fie priceput la mita!

22 răspunsuri:
| Cereala a răspuns:

EU eu euuuuu euuu yooo aiiciii preseeent

app Comeandtellmesomething nu era in love cu tine erai doar tu cu elwhistling

| Ciufuliciii a răspuns:

Cat imi dai?thinking

| Mişaaa a răspuns:

Sunt cu tine.

| ZoOzOLe a răspuns:

Se deschide cazul "Comeandtellmesomething not love LoL'' argumentele pe care le aduci tu LoL sunt fapte pedepsite cu moartea *pregateste pistolul cu care il va impusca pe Comeandtellmesomething*

| レクス a răspuns:

Mai bine tac...

| MindExplode a răspuns:

Mi se pare mie sau toti divorteaza nu cred sa ajunga avocati pentru toti. Apropo Comeandtellsomething este de acord cu divortul?happy

| LoL explică:

Mda dar daca te uiti la un raspuns castigator de a meu o sa observi ca el a zis : crezi ca as fi spus nu?

| LoL explică:

Mda @pustoaica...ma rog se vede ca nu ai vazut intrebarea aia

| LoL explică:

Mda @pustoaica...ma rog se vede ca nu ai vazut intrebarea asta http://www.tpu.ro/......eri-nu-o3/ el a zis ca nu se supara

| LoL explică:

Si daca nu se supara nu inseamna ca ar trebui sa fie de acord si sa-si schimbe si el nick ul? ma rog acum nu l pot obliga...dar sa stiu si eu daca tin nick-ul asa degeaba ca pot sa-l am doar LoL nu ma supar doar sa zica

Răspuns utilizator avertizat
| TheNakedRussianThatFoundYouOnTheStreet a răspuns:

Eu Cazul LoLLoveComeandtellmesomething este inchis pentru ca ma doare-n **** de divortul vostru. Apropo, daca deschizi gura te scap de puscarie

| EVERYBODY a răspuns:

Ohhh...lună de miere fericită!

| Radieră a răspuns:

Mastodont...Şi pe minee!

| レクス a răspuns:

Stiu ce vrei sa spui, si stiam de intrebare.Eu cred ca te refereai la nume, totusithinking

| LoL explică:

@xPustoaica mda ma la nume ma refeream
app sti ca (,) chestia cu LOVE este doar pe TPU nu?

| Comeandtellmesomething a răspuns:

Ce-mi place cand se cearta lumea din cauza mea...

| LoL explică:

Hei Come... nu ne certam...doar discutam cu voce tare(prin telepatie se aude vocea)

| レクス a răspuns:

(imi pare rau pentru repetitie)

| レクス a răspuns:

@Lol
1.Nu ma cert, fiindca nu am de cestraight face
2.Nu te enerva asa, ca nu ti-am dat in cap.Mi-am dat cu parerea.
@Come... Daca e vb de mine si de Lol.Nu prea cred ca ma cert cu ea, fiindca nu am de ce
@Lol...imi pare rau daca te-am suparat...

| LoL explică:

@xPustoaica... nu chiar nu m-ai deranjat si nici suparat numai ca am uitat la ultimul meu raspuns sa pun rolling on the floor

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Priceput să te lase fără bani! Formalitățile sunt ca și făcute.
Pa, pa.