EU eu euuuuu euuu yooo aiiciii preseeent
app Comeandtellmesomething nu era in love cu tine erai doar tu cu el
Se deschide cazul "Comeandtellmesomething not love LoL'' argumentele pe care le aduci tu LoL sunt fapte pedepsite cu moartea *pregateste pistolul cu care il va impusca pe Comeandtellmesomething*
Mi se pare mie sau toti divorteaza nu cred sa ajunga avocati pentru toti. Apropo Comeandtellsomething este de acord cu divortul?
Mda dar daca te uiti la un raspuns castigator de a meu o sa observi ca el a zis : crezi ca as fi spus nu?
Mda @pustoaica...ma rog se vede ca nu ai vazut intrebarea asta http://www.tpu.ro/......eri-nu-o3/ el a zis ca nu se supara
Si daca nu se supara nu inseamna ca ar trebui sa fie de acord si sa-si schimbe si el nick ul? ma rog acum nu l pot obliga...dar sa stiu si eu daca tin nick-ul asa degeaba ca pot sa-l am doar LoL nu ma supar doar sa zica
Eu Cazul LoLLoveComeandtellmesomething este inchis pentru ca ma doare-n **** de divortul vostru. Apropo, daca deschizi gura te scap de puscarie
@xPustoaica mda ma la nume ma refeream
app sti ca (,) chestia cu LOVE este doar pe TPU nu?
@Lol
1.Nu ma cert, fiindca nu am de ce
2.Nu te enerva asa, ca nu ti-am dat in cap.Mi-am dat cu parerea.
@Come... Daca e vb de mine si de Lol.Nu prea cred ca ma cert cu ea, fiindca nu am de ce
@Lol...imi pare rau daca te-am suparat...
@xPustoaica... nu chiar nu m-ai deranjat si nici suparat numai ca am uitat la ultimul meu raspuns sa pun
Bună.
Priceput să te lase fără bani! Formalitățile sunt ca și făcute.
Pa, pa.
LisaJulie întreabă: