Stai sa inteleg, unul se "chinuie" sa faca niste versuri si o melodie, si tu ai pretentia sa fii si tu adaugata numai pentru ca ai spus si tu cateva cuvinte care probabil nici nu vor fi adaugate...
Mai bine ma lipsesc...
Scoala e degeaba, cand e vreo problema directoarea face pe oarba, o despic cu, catana.
Cica profesori sunt la scoala ca sa ne invete dar dupa ore biau in birt ca boschetari si beau pana dau la rete.
Eu si cu multi alti ma pisi pe alor fete si le zic ce ar trebui ei sa invete ca sa poata sa ne invete. Fara subiect incerc sa o zic direct scoala e degeaba deoarece invatamantul e defect.
Buncici mei cu 4 clase neterminate au mers in razboi pentru a apara tara indeferent ca era zi sau noapte ei nu dormeau pentru a apara tara de nedreptate.Si voi veniti sa imi ziceti mie de radical, si radacini patrate, mai bine dati-va dracu ca noi oricum va dam de o parte.Bai profesore mai odata la o parte daten *** si lasane cu elementele tale chimice cu puncte virgule ca noi nu avem nici antene parabolice.
Bah stiu ca nu tot din ce-am scris aici rimeaza sau are un inteles dar asta mi-a venit pe moment lasa pe altu sa continue poate revin cu idei noi si mai ok.
LisaJulie întreabă: