| Jonsdottir a întrebat:

Hai sa mai radem laughing. incep eu :
Un melc deve ca vulpea alearga de nebuna prin padure si o intreaba de ce alerga asa.
-Pai ma prinde DNA-ul ca si eu si nevasta si copii avem blana, si de unde atata blana?
Melcul se gandeste si zice:,, Eu am casa, nevasta are casa, copii au casa, de unde atatea case? I-a sa ma car si eu"
Melcul se intalneste cu maimute care il intreaba
-De ce mergi asa de repede?
-Pai ma prinde DNA-ul ca fiecare membru al familiei are casa.
Maimuta incepe si ea sa alerge si la un moment data isi spune :,, Pai eu sunt in fundu' gol, nevasta in fundu' gol, copii in funfu' gol, ce sa ne ia?"

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Un soarece alergat de o pisica intra innebunit intr-un grajd. Da aici de o vaca:

- Vaco, vaco, ajuta-ma, ascunde-ma repede, te rog!

- Unde sa te ascund ma soarece?

Ii vine vacii o idee si se balega pe soarece. Intra pisica:

- Vaco, zi-mi repede unde e nenorocitul ala de soarece!

- Nu am vazut nici un soarece dar daca vrei uita-te si tu p-aici.

Se uita pisica prin zona si vede codita soricelului iesind din gramada de balega.

Morala 1: Nu oricine te baga in rahat iti vrea raul.

Morala 2: Nu oricine te scoate din rahat iti vrea binele.

Morala 3: Daca te bagi in rahat macar baga-te cu totul.

11 răspunsuri:
| JustMeFlory a răspuns:

Femeia merge în piaţa de animale. Vrea să facă o suprinză soţului.
- Bună ziua, doamnă!
- Bună ziua, aş dori un papagal.
- Din păcate, doar un singur papagal avem. Adevărat că pînă acum a trăit la un bordel, dar este foarte drăguţ.
Femeia îl cumpără. Acasă îl acoperă şi îşi aşteaptă soţul iubit. Soţul ajunge acasă, intră în cameră, soţia ia bucata de cîrpă de pe colivie. Papagalul se uită jur împrejur şi spune:
- Hm... cameră nouă, hm... pat nou, hm... curvă nouă. Salut, Gheorghe!
laughing

| JustMeFlory a răspuns:

În curtea ţărănească, una dintre găini a ouat un ou de jumătate de kilogram.
- Ne spui şi nouă cum ai reuşit? o întreabă celelalte găini.
- Secret de familie.
- Proiecte pe viitor?
- Voi oua un ou de un kilogram.
Îl întreabă şi pe cocoş cum au reuşit.
- Secret de familie.
- Şi care-ţi sunt proiectele pe viitor?
- Să pocesc mutra struţului.rolling on the floor
P. S:pana su gainile insealalaughing

| JustMeFlory a răspuns:

Ce-i trece unei muşte prin cap cînd se loveşte de parbrizul unei maşini în mers? Curul.rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Era odata un urs care si-a luat un Harley. Ursul se intalneste cu iepurasul.Iepurele il intreaba daca il poate plimba un pic pe urs cu Harley-ul. Ursul il lasa pe iepuras. Merge iepurasul cu o suta la ora si il intreaba pe urs:

- Ti-e frica?

- Nu.

Merge cu doua sute la ora.

-Ti-e frica?

-Nu.

Merge cu trei sute la ora.

- Ti-e frica?

- Nu.

Zice iepurasul:

- Ar trebui, ca nu ajung la frane.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De ce canta cocosul dimineata cu ochii inchisi?
-ca sa arate lumii ca stie poezia pe de rost
laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai am unul beton...
Trei lilieci atarnati de o craca. Pleaca primul liliac, fal, fal, fal. Revine, fal, fal, fal, plin de sange la bot; ceilalti il intreabasickUnde ai fost?
- vedeti voi cireada aceea de vite?
- da
- Le-am supt tot sangele.
Pleaca al doilea fal, fal, fal.revine fal, fal, fal, si el plin de sange la bot.
-Unde ai fost?
-Vedeti voi turma aceea de oi?
-Da
-Le-am supt tot sangele.
Pleaca si al treilea, fal, fal, fal.revine si el plin de sange si este intrebat: Unde ai fost?
-Vedeti voi turla aceea de biserica?
-Da
-E! Eu nu am vazut-o.
laughing Gata, ma opresc, desi mai stiu o gramada cu animale, sunt preferatele mele happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bula si cu maica'sa se uita la un film xxx... Bula:-mama ce fac aia acolo? Mama : -sandvisuri mama. Bula merge la baie seara si se intalneste pe hol cu maica'sa. Bula:-mama ai facut sandvisuri cu tata? Mama : - Da, dar de unde stii? Bula sickEsti murdara de maioneza la gura.laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bula si cu maica'sa se uita la un film xxx ...Bula:-mama ce fac aia acolo ? Mama : -sandvisuri mama . Bula merge la baie seara si se intalneste pe hol cu maica'sa. Bula:-mama ai facut sandvisuri cu tata ? Mama : - Da ,dar de unde stii ? Bula sickEsti murdara de maioneza la gura .laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bula si cu maica'sa se uita la un film xxx ...Bula:-mama ce fac aia acolo ? Mama : -sandvisuri mama . Bula merge la baie seara si se intalneste pe hol cu maica'sa. Bula:-mama ai facut sandvisuri cu tata ? Mama : - Da ,dar de unde stii ? Bula sickEsti murdara de maioneza la gura .laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Scz nu am vrut sa il trimit de atatea ori I don't want to see