| SunShine_3102 a întrebat:

Haideti fetelor sa ne strangem ca pe vremuri si sa jucam sotron! Cine e cu mine ca am dreptate eu?

Răspuns Câştigător
| Symona a răspuns:

Nu mai exista asa ceva... oricum mi-as dori sa se mai intoarca vremurila aleacrying
Uite pe cineva care gandeste ca un om normal!happy

12 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Mă primești și pe mine în jocul tău cu șotronul?
Pa, pa.

| Razvan a răspuns:

Eu inca mai pastrez pietricica norocoasa cu care castigam campionat dupa campionathee hee
Am de gand sa i-o pasesez mostenitorului meulaughing
Nu stiu daca as mai putea joca sotronul.Ma cam dor articulatiile.Deh,se face simtita varstahappy

| cretzufinish a răspuns:

Poi si unde desenam sotronul? Pe al cui monitor? laughing

| bblock69 a răspuns:

Primiti si baieti sau numai fete? laughing

| roxyrocks a răspuns:

Sunshine, acum fetitele se joaca jocuri barbie pe net, si sunt obeze in fata calculatorului.isi fac prieten de la varsta la care noi jucam sotronul. vreau si eu sa mai joc sotronul:X:X

| kaya a răspuns:

Tare as vrea sa dau timpul inapoi big grin acum nu mai vad un copil jucandu-se, isi ocupa timpul cu altceva:telefoane, calculatoare, filme xxx etc sad A fost frumos candva, am de ce sa imi amintesc. Facem un joc?big grin

| woody_9489 a răspuns:

Unde? in Bucuresti?

| simona_6231 a răspuns:

Pff hai ca ma facusi nostalgicasad...acum chiar nu mai am cu cine juca, netu asta nea prostit de totstraight face

| Alice_6278 a răspuns:

Mie foarte dor de acele vremuri... Vreau sa intorc timpul inapoi dar nu este posibil... sad

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si mie imi e dor de vremurile acelea sad. Jucam ascunselea, sotron, adevar sau provocare, alergatea... day dreaming Sunt de acord cu tine!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce de intrebari pe tinehee hee!
Sotron, ala cum se mai joaca?

| We will meet one day, but not today... a răspuns:

Eu una nu vreau, sunt prea obosita. tongue