| Andutsaa a întrebat:

Hei!happyCand dau de categoria asta e imposibil sa nu`mi scape un zambet :X...deci mai e putin si e un an de cand sunt pe TPU :X, imi placeee:X... aa da, intrebarealaughing

Daca ar fi sa scrii 5 lucruri amuzante care iti plac si 5 lucruri amuzante despre tine, care ar fi >alea?: Pussy:*!

Răspuns Câştigător
| deia a răspuns:

Pai cand ma duc la toaleta si n`am ce face vb co oglinda rolling on the floor.
Sau cand ma cert rolling on the floor "Nu mai vb cu tine niciodata destepto tu, sa-ti iei gandu girl". dupa 2 minute " Ale ai un creion?batting eyelashes " rolling on the floor.

2 răspunsuri:
| Andutsaa explică:

laughing Pai secretele mele?laughing Nu prea am secrete da` sunt niste chestii care ma amuza la mine laughingDe exemplu cand fac ceva si ma gandesc la altceva, fac acelasi lucru de mai multe orilaughing...de exemplu acumlaughing am fost la bucatarie sa`mi pun niste lapte si imi era lene sa ma intorc dupa paine si am pus prima data painea si am uitat ca nu am pus laptelelaughing si am inceput sa mestec in painelaughing si mestecam si mestecamlaughing la care vine mama si ma intreaba "Mai mesteci mult in painea aia?"laughingsau thinking nu inteleg de ce mereu mi-am dorit un ursulet mareee de pluslaughing da` nici acum nu l`am primitlaughing, mai asteptlaughing!

| Vali_1342 a răspuns:

Fost narcisist, actual prost!laughing