Sincer,fara suparare, credeam ca iubita ta este o oaie turbata, prima oara cand am citit intrebarea
.Nu te supara.
N-am iubita(goat forever alone face ) deoarece sunt capra nu berbec
si nu ma intalnesc cu oamenii, doar ocazional.
Daca ai, promit eu, Bisisico, te ingrop sub cel mai falnic stejar din cimitirul meu.
Multumesc mult master.O sa-ti dau laptele cel mai bun al meu. Vreau ca la moartea mea sa imi iei dintele de aur care il ascund in copaiele din cotetul meu.Dar mai am pana mor.
Asa am sa fac, draga Bisisica.Nu o sa te uite tapu' ala di cari-ti place.
La mine-n cotet, sunt capre si o oaie se uita cam ciudat la mine =+=.
Stai deci, mai nou, in lumea ta, caprele locuiesc in cotet iar gainile locuiesc in hambar? Nu vreau sa fiu in lumea ta...
In lumea mea cotetul e mare cat o fabrica industiala iar hambarul este cat cabina de baie.
Repet, nu vreau sa fiu in lumea ta. Ai prins ideea capriţo?
Ba vrei =U=, sau it dau foc la chibritele din casa >
Chibritele iti dau foc tie
Si eu iti dau tie iar tu la casa iar casa la oras iar orasu la lume iar lumea la univers. Continuam?
Si cum ai de gand sa faci asta? Cu inteligenta ta de capra?:O. Hai las-o balta vezi-ti de pascut
Nu pasc ca vacile rumeg. Iar universul la galaxie iar galaxie la vind iar vidul la inceputul totului universal >
Asta-i logica caprelor? Asculta, nu am chef sa discut cu o capra, pentru ca as deveni ca ea, intelegi? Du-te, cumparati iarba, fa orice numai lasa-ma odata. N-am chef de capre
Master i love you, pentru asta iti dau cel mai bun lapte.Nu am nici o boala iar daca vine momentul in care am sa mor vreau ca tu sa faci groapa.Amin
Am baut lapte de capra turbata cand eram mic si ii bateam pe toti copiii de la gradinita, ii puneam sa-mi care ghiozdanul, sa-mi dea cornu si toate jucariile.Mama credea ca sint doar energic, insa am aflat tarziu, si acum trebuie sa-mi iau doctoria zilnic, altfel cand vad vreo capra pe drum sar direct la tata.
Cred ca aia era mama, si ea era turbata.
Prima capra tubrata din istorie chiar.
Acum inteleg ce e in neregula cu mine.Am baut lapte preistoric.
LisaJulie întreabă: