| Snowal15lea a întrebat:

Hei imi puteti spune daca boala oii nebune se da? Sau capra turbata? Mi-e frica sa nu am asa ceva.

Răspuns Câştigător
| adee25 a răspuns:

Sincer,fara suparare, credeam ca iubita ta este o oaie turbata, prima oara cand am citit intrebarea laughing.Nu te supara.

| Snowal15lea explică (pentru adee25):

N-am iubita(goat forever alone face ) deoarece sunt capra nu berbec rolling on the floorsi nu ma intalnesc cu oamenii, doar ocazional.

20 răspunsuri:
| Musique a răspuns:

Sigur nu ai.

| GroparuVesel a răspuns:

Daca ai, promit eu, Bisisico, te ingrop sub cel mai falnic stejar din cimitirul meu.

| Snowal15lea explică (pentru GroparuVesel):

Multumesc mult master.O sa-ti dau laptele cel mai bun al meu. Vreau ca la moartea mea sa imi iei dintele de aur care il ascund in copaiele din cotetul meu.Dar mai am pana mor.

| GroparuVesel a răspuns (pentru Snowal15lea):

Asa am sa fac, draga Bisisica.Nu o sa te uite tapu' ala di cari-ti place.smug

| JeStieKungFuDaNuStieKarate a răspuns:

Eo nu-s capra no talking

| Snowal15lea explică (pentru JeStieKungFuDaNuStieKarate):

La mine-n cotet, sunt capre si o oaie se uita cam ciudat la mine =+=.

| JeStieKungFuDaNuStieKarate a răspuns (pentru Snowal15lea):

Stai deci, mai nou, in lumea ta, caprele locuiesc in cotet iar gainile locuiesc in hambar? Nu vreau sa fiu in lumea ta... big grin

In lumea mea cotetul e mare cat o fabrica industiala iar hambarul este cat cabina de baie.

Repet, nu vreau sa fiu in lumea ta. Ai prins ideea capriţo?

Ba vrei =U=, sau it dau foc la chibritele din casa >big grin

Chibritele iti dau foc tiewinking

Si eu iti dau tie iar tu la casa iar casa la oras iar orasu la lume iar lumea la univers. Continuam?

Si cum ai de gand sa faci asta? Cu inteligenta ta de capra?:O. Hai las-o balta vezi-ti de pascutwinking

Nu pasc ca vacile rumeg. Iar universul la galaxie iar galaxie la vind iar vidul la inceputul totului universal >big grin

Asta-i logica caprelor? Asculta, nu am chef sa discut cu o capra, pentru ca as deveni ca ea, intelegi? Du-te, cumparati iarba, fa orice numai lasa-ma odata. N-am chef de capre straight face

| Snowal15lea explică:

Master i love you, pentru asta iti dau cel mai bun lapte.Nu am nici o boala iar daca vine momentul in care am sa mor vreau ca tu sa faci groapa.Amin

| ooolifeoolol a răspuns:

Am baut lapte de capra turbata cand eram mic si ii bateam pe toti copiii de la gradinita, ii puneam sa-mi care ghiozdanul, sa-mi dea cornu si toate jucariile.Mama credea ca sint doar energic, insa am aflat tarziu, si acum trebuie sa-mi iau doctoria zilnic, altfel cand vad vreo capra pe drum sar direct la tata.

| Snowal15lea explică (pentru ooolifeoolol):

Cred ca aia era mama, si ea era turbata.laughingPrima capra tubrata din istorie chiar.

| ooolifeoolol a răspuns (pentru Snowal15lea):

Acum inteleg ce e in neregula cu mine.Am baut lapte preistoric.