Pune gheata pe el si trimite durerea la naiba-n praznic.
Mhăm... presupuși că da.
1. Aia se poate.
2. N-are nici un sens.
3. Aici o las pe Ani, ca habar n-am.
Auzi, colega, dar ma ajuti la problema mea de la intrebarea ta?
A cui problema?
A mea...
Dar azi eu lucrez! NU TU!
Ok, dar imi spui rezolvarea la problema mea. Adica si eu am o problema emotionala! Tu nu ai?
Aaa,aia a ta.Pai fi si tu mai indrazneata, cand rad aia de fundu' tau arata-le fundu'(nu gol ) si spune:
-Na ma, va place? Mancati-l! ))
Multam, ma frend. Oricum, cand imi zic:
-Diana, copertina...
Adica mi se vede fundul, eu le zic:
-Si ce e, nu-i frumos?!
Dar tot ma enerveaza.
Sa stii ca ea s-a reincarnat intr-o alta pisica mica, pe care s-ar putea s-o detii in viitor.
" S-ar putea "?
Nu mă ajută prea mult...
Sau o va detine o persoana apropiata tie. Ok? Ok.
Din ce cauza incep ochii sa se pise cand aparent nu au niciun motiv? Oare subconstientul le dicteaza asta?
Pentru ca subconstientul le dicteaza asta. Da, dar de ce le-o dicteaza? Deoarece noi luam sentimentele celor din jur care nu sunt ale noastre si ei se simt super dar noi ca un c*r.
Ştiu că nu are nici un rost, dar psihologii nu ar trebui să ţină secret problemele aşa zişilor pacienţi?
Se poate, dar nimeni nu mi-a zis ceva sa le raspund in privat sau sa imi trimita problema in privat... deci. Daca ai vreo problema spune-o in privat si gata.
Vouă? Niciodată
Deci ai cartofi.
Exact.
Nu, oamenii astia emo... ei vor doar sa iasa putin in evidenta sau sa isi exprime supararea, si sa ne faca pe noi sa le luam supararile, facandu-ne pareri rele despre ei si incercand sa ii eliminam, obosindu-ne propria minte si ei, mai tarziu, simtindu-se mult mai bine decat noi vreodata.
Mda,accept.Dar uite progamu':
Luni-eu
Marti-eu
Miercuri-tu
Joi-tu
Vineri-eu
Sambata-eu
Duminica-depinde cine e online. Daca suntem amandoua, Facem jumi-juma.
Mai, cand nu e una face cealalta si cand nu e alta face cealalta, ca nu stiu daca voi putea respecta programul. De acord?
Eu mi-am spus progamul.Nu-l accepti, nu facem afacerea.
Ok, dar daca e vreo problema pe care sa n-o stii mi-o zici mie, ok?
Si nu am putea face asa (decat daca vrei, e doar o propunere ca fiecare sa aiba 3 zile jumatate de lucru) :
Luni-eu
Marti-eu
Miercuri-tu
Joi-tu
Vineri-eu
Sambata-tu
Duminica-depinde cine e online. Daca suntem amandoua, Facem jumi-juma.
Ok,imi convine sa lucrez Miercuri, Joi, Sambata si juma' de Duminica.
Ok.
5 (numeri pe degete) sau 10.
Nici tu nu sti 5+5=14+3-7+2-4+3-1
Ce-ai spus tu nu are sens :-W.
Ok