Www.animekage.com --> episoadele Naruto si Naruto Shippuden(cand sunt ei mai mari, inca mai apar episoade noi din asta) subtitrate in romana. Apare cate un episod in fiecare joi.
www.naruto.com --> site oficial, dar nu e nimic interesant pe acolo.
www.mangable.com/naruto --> Manga (un fel de benzi desenate japoneze dupa care se fac anime-urile). Apare tot ca si episodul, o data pe saptamana, joi.Manga se gaseste numai in engleza si e cu muuuult inaintea episoadelor si e si creata si desenata de Masashi Kishimoto(autorul original Naruto).
Iti va lua ceva timp sa ajungi la zi cu episoadele, dar eu zic sa te uiti la ele mai ales daca nu ai ajuns la Naruto Shippuden pentru ca e genial.si mult mai matur.
Si cel mai bun site pentru informatii despre personaje, jutsu, chakra, bijuu, kekkei genkai, chakra nature, ORICE vrei e http://naruto.wikia.com/wiki/Narutopedia. Intra pe el si vezi in stanga ca scrie "search this wiki" si scrii acolo ce vrei din Naruto si gasesti info despre; mai ales despre personaje, extrem de folositor!
Ador Naruto poti urmari ep din NARUTO si pe
www.trilulilu.com se incarca mai repede daca nu gasesti in alta parte si mai este si
www.animekage.com
www.carcotasul.com
www.peteava.com
Pe acestea le folosesc eu dar cand apare un ep nou uitete pe www.animekage.com
au o subtritare fantastica Si informati sunt la zi cu Naruto deci daca vrei sa ma intrebi ceva anume trimite-mi un mesaj sau da-mi id tau cum vrei vizionare placuta
OrochiFan întreabă:
crisy_9816 întreabă:
LisaJulie întreabă: