| AnaBlackVampire a întrebat:

Hellllooooooooo TPU!

Cum mai traiti? Eu am lipsit 2 saptamana de pe TPU...deci...ce s-a mai intamplat pe TPU? Dar mai ales pe t/a?

Ciaoooooooo!

7 răspunsuri:
| DaVà a răspuns:

Iti dai seama? Ai lipsit 2 saptamani...te-au uitat toti din sec 2.Frate mai bine apuca-te de invatat decat sa pierzi vremea pe un portal unde pana si ultimul ratat este tare.Sincer vad ca nimeni nu zice nimic interesant la care merita sa raspuzi

| Downfall a răspuns:

S-au înmulţit trollii şi întrebările stupide, în rest totul e ca înainte

Răspuns utilizator avertizat
| Originalone a răspuns:

Un troll prost,aiurea,penibil,batut in cap,fumat de jumatate,slefuit pe chelie, deformat fizic si mintal, care nu sti scrie corect nici 3 litere.
Nu strica sa te avem pe aici, macar de erai plecat pe lumea cealalta asa numa ocupi spatiu pe hardul sitului.

| AnaBlackVampire explică (pentru Originalone):

Sunt confuza: 1: Vorbesti de mine? 2: Sunt de foarte mult timp pe TPU...dar am fost plecata 2 saptamani si na... 3: Romana ta lasa de dorit asa ca te rog explica-mi cine e trolul daca te refereai la mine nu iti voi da importanata ca nu meriti. 4: Sunt fata!

| Originalone a răspuns (pentru AnaBlackVampire):

Daca este trivia si amuzant, ma gandeam sa zic ce am pe suflet fata de tine, imi exprimam sentimentele de iubire daca zici ca esti fata.
Miiii... lene sa scriu corect gramatical...

| AnaBlackVampire explică (pentru Originalone):

Nu cred ca exista un baiat cu numele "Ana" dar...ma rog. Tie lene sau nu poti baietelul mamii... Oricum nu ma voi certa cu tine. Tu probabail esti un pusti gras de clasa a5a batjocorit de toata lumea cu o viata sociala de rahat care se da mare intr-o lume virtuala. Asa-i? Eu nu ti-am facut nimic. Am pus o intrebare si ai inceput sa ma injuri. Mi se pare de proasta crestere si imatur. Pace! Si mai pune mana pe o carte.

Întrebări similare