Foarte taree
))))))
Stiu,stiu.
Dar in ultimile 2 zile numai intrebari puse de clowni, pardon emo gasesc.
Sincer,eu nu ştiu ce aveţti cu cei EMO.
Sunt ca noi,numai că ei au trecut prin multe şi suferă.ei sunt mereu depresivi şi trişti,dar asta nu înseamnă că îşi tai venele mereu,sau se omoară,tentative de suicid etc. Ei pot fi şi fericiţi,nu sunt ca ăştia de la TV care îi fac în toate felurile şi că acest stil ''de viaţă'' cică. este unul foarte rău.că ascultă mereu tokio hotel.daa
. bring me the horizon, asking alexandria, bless the fall.hawthorne heights![]()
Ăştia care îşi bat joc de EMO mi se par. nişte oameni distruşi.
Dar exista si persoane care se cred EMO, adica nu poti considera un copil de 12-13 ani, care are parinti, masa si pat unul care sufera, sau e trist.Asta am eu cu ei.Ei nu stiu ce-i aia suferinta si tristete, da se dau mari EMO, ca nu le cumpara mamica I-phone sau mai stiu eu ce tampenii...ma rog...
Da,sunt unele specimene de acest gen.dar mă refer la cei adevăraţi.
E, asta e altceva, nu pot si daca pot nu indraznesc sa te contrazic ca nu am de ce.
Doar ca totusi sa nu uitam ca suntem pe T/A, iar aici nimeni nu e emo, de aia am comentat la raspunsul tau pentru ca ai dat un raspuns contradictoriu cu categoria, adica e un raspuns mai cu cap dat, nu la misto cum se face de obicei pe aici.
Aruncate in fata picaturii de ploaie, sigur iti va fi fatala, s-ar putea chiar sa nu mai iesi de la Reanimare in felul asta si vei fi pururea trist ssi (n)EMO la moda.
LisaJulie întreabă: