Nici eu nu sunt de la început când a apărut TPU dar am văzut foarte multe întrebări anterioare şi erau o grămadă de experţi TPU care acum nu mai intră pe TPU
Cum ar fi @mumoasa
@constantaproca
@Elianna
@GânduriAlbe
@ardnaxur1961
@daniela
@stefan
@mira
@katya
@aqualuna
@cami
@kittyalexandra
@mlm
@April
@nony
@SoftCristi
@regis
...si lista continua sunt foarte multi expertii TPU dar nu pot sa ii enumar pe toti
Dar dintre cei care sunt expertii TPU cei mai activi au ramas:Legiuitoarea,Bacemi,Ioandelasal, Abh.(in afara de Noname ea e userul anului si este foarte activa)Si atatia oricum au motivele lor de nu au mai intrat pe site mai au si alte ocupatii poate au un serviciu, s-au, s-au saturat de multi utilizatorii de pe TPU care pun intrebari la vrajeala si mai sunt foarte multi utilizatorii care ar merita titlul de Expert TPU.
Bye!
Mda ai dreptate.
De fiecare data cand intru pe TPU are probleme, de aceea mai nou stau pe sodahead...
Dar daca pe admini ii doare undeva de noi, n-ai ce sa faci.
Le-am tot trimis mesaje, dar nu raspunde nimeni.
@Lexy:Nu mai sunt atat de activa din trei motive:
1.Devenisem dependenta de TPU si am facut eforturi enorme sa ma dezlipesc de site si sa-mi vad si de viata mea!
2.Am probleme grave de sanatate care ma impiedica sa mai stau la calculator;
3.Intrebarile sunt de asa natura ca eu nu am ce raspunde.Situl este invadat de copilasi care pun intrebari la care eu nu stiu ce sa raspund sau nu se merita sa raspund! Intrebarile serioase, in care omul chiar vrea sa afle o informatie sunt foarte rare.
,,ca la inceput"? Eu sunt aici de min 1 an.am mai avut un cont inainte si era total altfel.
Si eu sunt aici de mult timp si as vrea sa se intoarca utilizatorii vechi care ne faceau sa radem cu gura pana la urechii, acum t/a e varza, au distrus-o nou-venitii care pun intrebari stupide gen"stiti bancuri amuzante?"...ca sa nu mai spun de comicuri care nu sunt nici pe departe amuzante.Aste e...nu cred ca mai e ceva de facut ca sa salvam categoria asta.
Si eu sunt de mai mult timp pe TPU
Asta e noul meu cont ![]()
In special nou venitii pe site fac ravagii de acest sens cum a facut si ramonna cu 8 intrebari prostesti in prima zi de logare...
Si in afara faptului ca sunt multi care pun intrebari prostesti de misto nu de alta, mai sunt cei care nu sunt in stare sa rasp la o intrebare normala ca sa zic asa si fac pe inteligentii iti dau ex: pun sa continue o poveste
si una imi raspunde ca Grea ii tema de casa
da niste useri care ma scot din sarite de pe acest site, mai ales cand ceri sfaturi pentru a uita o persoana de care imi place tzinand cont ca e o vedeta vin 3 desteptzi si ma iau cu justien bieber, Da TPU nu mai este cea ce a fost!
Nici eu nu sunt aici de la inceput.
Si am ajutat foarte multa lume si nici o funda sau vot...
LisaJulie întreabă: