Gheorghe isi inmormanteaza soacra. Vine omu' nostru acasa si cand sa deschida poarta ii pica o tigla in cap. Gheorghe contrariat se uita spre cer:
- Ai si ajuns, scarba?!
Pe vremea lui Ceausescu, burlacii trebuiau sa plateasca tribut pana la 25 de ani. Un tip era foarte sucarit deoarece era impotent si s-a hotarat sa ii trimita scrisoare lui Ceausescu: "Ma numesc Ion Caciula, om al muncii fara scula. De ce trebuie sa platesc tribut, daca eu nu pot sa ***?" Dupa cateva zile primeste raspuns la scrisoare: "Domnule Ion Caciula, om al muncii fara scula, cat ai DEGETE si LIMBA... LEGEA tarii nu se schimba!"
Culmea Culmilor:
Mutul ii zice surdului ca orbul a vazut un schiop alergand dupa chel sa-l traga de par
Un spital de nebuni isi angajaja un nou doctor acesta politicos trece prin tote salile spitalului si la fiecare usa era un nebun care ii dadea un sut in fund si la ultima usa ii da zece suturi in fund
acesta ajungind la director il intreaba:
-Domnule director de ce toti nebuunii mi-au dat cite un sut in funt?
-Pai asta este modul lor de a saluta pe cineva
-Pai ultimul de ce mi-a dat zece suturi in fund
-Stiti el este bilbait.
- Domnule doctor boala de care sufar e o boala rara?
- Da de unde. Cimitirele sunt pline...
Il stiu pe nea google care stie multe bancuri amuzante:
Http://lmgtfy.com/? q=Bancuri+super+bune
Uite cel mai tare banc :
http://www.youtube.com/watch?v=L3TtgnNf5qE&feature=related
Mai de mult (cu mult timp in urma) lumea cauta pe google bancuri sau scria "TPU bancuri" ca nu mai sunt decat cateva milione de intrebari "cine imi zice bancuri?"
LisaJulie întreabă: