| princessOfcaraibe a întrebat:

Hey! vreau si eu superstiti.pls

Răspuns Câştigător
| rippE a răspuns:

1.Vine sfarsitul lumii in 21 decembrie 2012 (stiu ca multi nu cred da am vazut un reportaj pe Discovery ca Nostradamus si ales anul sfarsitului lumii.Chiarr daca nu se intmpla nimic pentagonu'l se va izbi de apa formand o mare calda si tulburenta.)
2.Maica Domnului s-a aratat pe cer la Biserica QWS Din Egipt(toata lumea se rugau si pe crucea uriasa de pe biserica s-a aprins o lumina puternica galbena. si a aparut pe chip de Porumbel alb.
3. Daca te iti vei spune o dorinta in noaptea de 14. 5. 2011(in fiecare an) ti se va impini aceea dorinta.
Sper ca ti-am fost de folos si mi-as dori o fundita happy

12 răspunsuri:
| Malvina24 a răspuns:

Despre potcoavă, se spune că:

*

... daca gasesti o potcoava, te poti considera un om norocos, mai ales in zilele noastre când sunt de-a dreptul foarte rare, dar pentru a atrage norocul asupra ta, trebuie sa urmezi un anumit ritual care sa-ti asigure efectele sale benefice. Ia potcoava cu mâna dreapta, scuipa pe unul din capetele potcoavei si puneti o dorinta. Apoi arunca potcoava peste umarul stâng si pleaca din acel loc fara a privi inapoi, unde a cazut.
*

... daca pui o potcoava deasupra usii de la intrarea in casa, nu uita sa pui potcoava cu capetele in sus.
*

... daca potcoava sta agatata cu capetele in jos, norocul te va ocoli.

Despre oglindă se spune ca:

*

... spargerea unei oglinzi e un lucru ingrozitor, pentru ca sapte ani de nenorociri se vor abate peste tine timp de 7 ani de acum incolo. Probabil, motivul vine din credinta stramoseasca privind faptul ca sufletul omului salasluieste in oglinda, si odata sparta oglinda, si sufletul omului este distrus, condamnându-l pe om la o moarte timpurie, fara a avea mai apoi sansa de a intra in rai. Exista totusi metode de a evita consecintele catastrofale ale spargerii unei oglinzi? Desigur. Trebuie sa culegi cu grija toate cioburile si sa le arunci intr-un râu. Doar asa ghinionul va fi spalat.
*

... fetele care indeplinesc un anumit ritual isi pot vedea sortitul in oglinda, iar familiile pot chema imaginile rudelor moarte.
*

...aduce ghinion sa-ti vezi chipul intr-o oglinda la lumina lumanarilor.
*

... oglinzile trebuie acoperite cu ceva in timpul furtunilor pentru ca se spune ca atrag fulgerele.
*

... daca o oglinda cade si se sparge, cineva din acea casa va muri curand.
*

... e semn de ghinion sa primesti in dar o oglinda.

Despre umbrelă se spune că:

*

...nu e bine sa deschizi umbrela in casa. In vechile timpuri, oamenii foloseau umbrela numai pentru a se proteja de soare, dar acum umbrela este utilizata mai ales pentru a ne proteja impotriva ploii. Din cauza ca umbrele au fost mai mult legate de simbolul soarelui si din cauza formei lor circulare, asemanatoare soarelui, este de rau augur deschiderea unei umbrele intr-un loc intunecat sau umbrit, cum ar fi in interiorul casei.
*

...nu darui cuiva o umbrela, pentru ca e un cadou cu ghinion.
*

...nu asezati umbrela pe masa sau pe pat, e semn rau.
*

... e semn rau daca umbrela iti cade din mâna pe podea.

| Malvina24 a răspuns:

@anad am observat si eu dar oare de ce?

| Malvina24 a răspuns:

@anad Doamneee sunt incredibil de uimita... ce pot face unii pentru o fundita, isi distrug moralitatea! Mai, trezeste-te la realitate! Multumesc anad.happy

| anad a răspuns:

Intai iti dau inca un "i" la cuvantul superstitii ca asa ii sta bine cu doi "i"!
Ca superstitii am proaspete in minte cele legate de Anul Nou: nu e bine sa stranuti de Anul Nou; e bine sa ai in mana si bani si pahar ca sa ai un an vesel si cu bani!

| anad a răspuns:

@dey, multumim ca ne-ai dat la toti stupid!

| anad a răspuns:

Are doar 12 ani! E ingrijorator, deja "faulteaza" pe altii ca sa castige el! Crede ca, daca ai stupid, nu-ti mai poate da fundita si ramane el candidatul la "marele premiu"!

| Ciufulici a răspuns:

Mda o sa va zic eu una buna sa va stric eu toate tampeniile cu sfarsitul lumii

1: De multe ori s-a spus ca va veni sfarsitul lumii dar nu s-a intamplat.

2: Faza cu 2012 e doar o tampenie imensa, deoarece voi ziceti ca vine sfarsitul lumii dar de unde stiti voi ca atunci.Egiptenii au facut calendarul pana in data de 21 Decembrie 2012, asta nu inseamna ca vine atunci sfarsitul lumii ei doar sau plictisit sa faca acel calendar tampit.
3. Sfarsitul lumii nici macar nu se zice bine pentru ca daca zici sfarsitul lumii te gandesti ca lumea e patrata.
4. Daca tot vine sfarsitul lumii atunci de unde sau gandit oamenii asta-i ''prosti'' sa faca desene, filme, carti cu evolutia umana si evolutia tehnologica.

Concluzia este : ducetiva si impuscativa ca sa nu mai apucati sfarsitul lumii

| Ciufulici a răspuns:

Dey are nevoie de un ban deoarece ma injurat intr-un hal fara de hal eu daca asi/lasi prinde(o) (l)asi bate(o) pana iar da sangele pe pereti

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iti zic eu o superstitie? buna? Fa da mai du-te-n Mm De hipioata tu nu vezi ca mai copiat eu sun fata din viswinking Deci nu stiu Qm sati sp da cu corpul asta tu esti fata din vis a tuturor da era cojmar La mine baieti isi doresc sa ma viseze iar la tine se inchina la dzeu sa nu te viseze ca i orbesti cu uratenia ta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca vezi un avion cu fum se gandeste cineva la tine, daca vezi un avion fara fum te iubeste cineva.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai in 2012 va veni dumnezeu pe pamant si va lua oamenii rai. (am auzit si eu )

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asta o stiu de cand aveam vreo 6 ani ca daca nu strangi masa Maica Domnului sta in genunchi. sau ceva de genu