Pai asta e ideea amice, majoritatea videourilor lui nu ma sperie.
El tipand ca il vede pe slenderman: "OMG WTF? :O "
iar eu: "mdeah, bine :/ "
Daca nu te sperii de el cum urla si cum se prosteste, de altceva nu ai de ce sa te sperii.
Chiar nu înțeleg cum te sperii la un video de-al lui PewDiePie...
Uită-te la un film de groază și după mai vorbim.
The Grudge, Silent Hill.
I-am spus si lui Apache mai sus, ca videourile lui nu ma sperie, dar am vazut cateva chiar horror, si vreau sa le vad
Daca vrei sa te sperii atunci downloadeaza Amnesia si joaca-l tu.
Cand te uiti la altii nu are farmec dar daca e sa il joci e destul de ok
L-am jucat
Pewdiepie e plin de bani ca se prosteste intr'o camera si tipa intr'un microfon si alte persoane isi rup spatele de munca, buna treaba.
Tu crezi ca asta inseamna sa fi youtuber? taci din gura daca nu stii. unor youtuberi ( pewdiepie fiind un exemplu ) le ia intre 10-12 ore sa editeze un video. Incearca sa faci tu un video si sa vezi daca e vorba despre asta. Youtube e una dintre cele mai grele si stresante slujbe din lume
Joaca Pewds acum un joc scary: Outlast.
Chiar daca e cam scary, alaturi de Pewds-omu' cu cele mai bune glume, cel mai tare ras ( retarded hyena
) ) si cel mai "masculin" tipat, te uiti la videoclip si nu te mai sperie nimic.
Mie îmi e simpatic, der nu găsesc video-urile lui horror.
Uită-te la "The Grudge„ și atunci zici horror...
De ce nu downloadez tu un joc horror si te joci? eu asa am facut
Incep sa fac progrese la Amnesia in sfarsit dar tot il pierd pe Stephano prin camere :c
Eu nu prea ma sperii la Pewds, deci nu prea ramai cu traume decat daca te uiti la custom story-ul ala cu 2 parti cu clovnii, ala e putin mai horror sa zicem, cauta ceva de genu "frickin clowns everywhere! custom story pewdiepie amnesia", clar o gasesti dar mda. nu sunt horror.
Mai bine te joci tu un joc horror
LisaJulie întreabă: