| Polaris a întrebat:

Http://1.bp.blogspot.com/......1600/1.png
Ironie biblică.

22 răspunsuri:
| lunarwolf a răspuns:

Da,bun ăsta. laughing

Apache
| Apache a răspuns:

Pam-pam

| Ingerash a răspuns:

Tare.deci te-ai intors la t/a?

| MimiPopescu a răspuns:

Dar e mult mai jmecher sa despici ape si alte minuni, decat sa treci peste un pod. Ce, Lady Gaga ar fi fost asa celebra daca nu era atat de excentrica? Normal ca nu! Nici Moise nu ar fi fost celebru daca trecea peste un pod.

| XxXBlackVampireXxX a răspuns:

Te-ai intors?

| EvangelineDS a răspuns:

Super comic :laughing

| NoChanceForUs a răspuns:

Ce pod urât bă! Ştiam că n-ai talent,dar chiar aşa...ah, ce te-aş fi eclipsat cu Gizăs, da' ai avut baftă. Dă şi tu silinţa mai mult când desenezi.
*fan isteric*: vai @mhn24 te-ai întors la T/A să ne salvezi de invazia anti-neuronilor?(anti-neuronii sunt un fel de anti-materie pentru neuroni)
Uite mă, ţi-am dat super idee de comic.

| sabilopod a răspuns:

Cool, man.

| Polaris explică:

@NoChanceForUs - Nu mă fă să-mi doresc să-ţi ciordească şi telefonul. laughing

| αηηα a răspuns:

laughing Funny
[majuscuule]

| LotusRadioactiv a răspuns:

Daca, sa zicem, ar fi aparut un pod in loc ca marea sa se despice, acesta tot ar fi trebuit distrus atunci cand treceau si egiptenii ca sa nu-i prinda pe evrei. Deci ar fi fost un dezastru ecologic. In plus, oamenii nu se puteau gandi la asemenea constructii, arhitectura i-ar fi facut sa aspire la a face si mai multe inventii, deci intreaga istorie ar fi fost data peste cap.
Ironie fara pic de logica. Sorry.

| AliceInMordor a răspuns:

@Floare0albastra e t/a ce e cu tine?

| Polaris explică:

@floare0albastră - Nici nu insinuam existenţa unui pod peste 300 km.

| Bastet a răspuns:

*hipster Bastet* Podurile sunt aşa mainstream rolling eyes

| NoChanceForUs a răspuns:

@mhn24: Nu m-ar surprinde.
@floare0albastră: Dacă,să zicem,tipu' ăsta de a făcut comicu' a vrut doar să facă ceva amuzant,atunci ar trebui să apară cineva care să aducă tot felul de argumente cretine ca să demonstreze că nu poate face gluma pentru că nu e verosimilă. Ai auzit mehaşene? Comicu' tău e de toată jena bă,că un pod i-ar fi făcut să fie mai deştepţi, dar ei au fost mai proşti, că l-au răstignit pe Gizăs. 1-0 pentru floare0albastră punk.

| Polaris explică:

@NoChanceForUs - Să-mi fie ruşine.

| Bya132 a răspuns:

Intenția mea este să pun asta: http://i.imgur.com/x6Mbr.jpg la fiecare întrebare stupidă, know...
De data asta, trebuie să mă rog de cineva să ne salveze de piticii de pe creier? Creier=T/A. Piticii=toți "cunoscuții..."

| Serena1993 a răspuns:

Dude,te-ai intors.

| LotusRadioactiv a răspuns:

Am vrut sa subliniez irelevanta termenului "ironie" fata de realizarea artistica.
Ar fi mai potrivita constructia : "umor nejustificat".

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma simt ca la Stiinta si Filosofie. De ce oare?

| Bogdanux a răspuns:

Hehe, un comic scurt si care lasa multe zambete/rasete.Parampam.

| ViezurE a răspuns:

In cadrul 2 ala e un cap de soarece?laughing