| NoChanceForUs a întrebat:

Http://i.imgur.com/ReVxl.png
Morala: De-asta zic femeile că bărbatul trebuie să muncească.

13 răspunsuri:
| Bya132 a răspuns:

Nici nu ştiu ce să spun, nu vreau să zic ceva gen: 'fain','super','şmecher','drăguţ' and more, aşa că o să îţi spun că e reuşit. b-)

| Vizitiul a răspuns:

Munca la serviciu, munca in pat...Muierile unde-si mai consuma energia? In oglindawinking.

| мιнαɛℓα36 a răspuns:

Si unde zici ca-i fabrica asta? Se fac angajari? Doape din plastic sau din metal? Trimit pe cineva. Sa-i fac un si-vi ( cur_iculum vite)? In format electronic sau de mana?

| NoChanceForUs explică (pentru мιнαɛℓα36):

Linkul e la profilul meu.

| Klepto a răspuns:

Toate zic ca trebuie sa munceasca si sa aiba un job, dar nu specifica ca si-ar dorii sa munceasca la ele si ca job-ul lor sa leviteze in jurul lor, dar sa aduci si bani acasa, ca deh, daca muncesti si aduci bani pentru casa, nu esti cu ea si ii este dor de tine incat o sa te insele pana la urma, daca nu muncesti, ai prea mult timp de ea si se plictisete de tine si isi gaseste pe un alt handralau, nu exista un echilibru perfect in chestia asta pana la urma.

| NoChanceForUs explică (pentru Klepto):

Paradoaxe.Acest fenomen fiind cunoscut și ca axioma feminină:
Femeie mulțumită și babă necredincioasă ai să vezi doar când ți-or crește coarne.

| Klepto a răspuns (pentru NoChanceForUs):

Mai sunt destule, fete care nu sunt ipocrite, fete care nu sunt dependente de atentie, fete care nu te folosesc si dupa ce nu mai au niciun folos pentru tine iti dau cu sutul, de asta eu mi-am ars cu fierul incins pe bulbul rahidian crezul meu, "sa incerc sa multumesc doar un aspect din viata fetelor, ori sufletesc, ori financiar, ori sexual, ca toate este imposibil."

Crezi sau nu, sunt și excepții care întăresc regula.

Am mai mari sanse sa vad un curcubeu in timpul unei eclipse totale de soare, sau sa vina Jenna Jameson si sa-mi traga un viol decat sa vad asa o exceptie de fata.Nu cred in existenta unei astfel de fete, care sa le aibe pe toate, de asta eu prefer sa gasesc 20 de fete, fiecare cu o abilitate si sa fabric una perfecta, decat sa caut un ideal imposibil, oficial exista asa un specimen de fata ideal imposibil, dar aia nu mai este pentru mine, asa ca sa vina cantitatea si sa dispara calitatea.

Fabrici una perfectă cu abilitățile a 20 de alte fete?
http://4.bp.blogspot.com/......+girls.jpg

Normal, Dr. Frankenstein o sa ma fac, chiar daca o sa fac una din mai multe parti, asta nu inseamna ca o sa fiu necrofil, ca partile au venit de la femei in viata, ce logica imbatabila am nu?
Pai daca fata perfecta nu ma vrea, cine spune ca n-o sa incerc sa imi fabric una, chiar daca nu o sa fie ca si originalul, este mai bun decat nimic.

Joaca de-a Dumnezeu e periculoasă, dacă vrei detalii în acest sens o poți contacta pe Ema.

| Marghioalaa a răspuns:

Hahahalaughing e fain