anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Http://imm.io/14fxp
Propun înființarea cultului religios One Direction. Șocant în ce hal s-a ajuns!

17 răspunsuri:
| Polaris a răspuns:

>implicând faptul că implicând că nu e implicat faptul că e o glumă implicată

| anonim_4396 explică (pentru Polaris):

O fi, n-o fi, semințele același gust are.

| FlyingSoul a răspuns:

Jelli draga. Nu te pricepi de loc la psihoogie? Mi se parea ca stii ceva... anyway. Textul respectiv indica o persoana daca nu cu probleme evidente psihice doar cu o nevoie patologica de afirmare... mai pe romaneste: vrea bagata in seama (vine joi- bagarea prostilor in seama-- poate ii facem o surpriza si ii comentam la intrebare tongue).

| anonim_4396 explică (pentru FlyingSoul):

Am făcut print screen să rămână dacă era stearsă laughing.
Da, îmi place psihologia, dar nu știu dacă e cel mai bun domeniu.
Păcat de ea, are talent la scris. Dar pentru comedie, cum zicea o tipă pe acolo...

| FlyingSoul a răspuns (pentru anonim_4396):

Bineinteles. Vocea celor de la One Direction, ca si a lui Justin Bieber nu e tocmai rea; trebuie sa recunoastem. Problema cu ei e ca au un text de toata jena si o linie melodioasa oarecum nasoala. E numai o parere.

| anonim_4396 explică (pentru FlyingSoul):

Mie nu-mi plac, sunt multe prea feminine.
În rest, cam asta cred și eu.

| Ashadow a răspuns:

Am citit prima propozitie la muzica si o inteleg draga! Ia maine ma duc cu pijamalele cu ei pe mine si fac greva in fata la Hardrock cafe! Cine e cu mine?

| Duucu a răspuns:

Am auzit de ea, lasă, face 13 maine și vrea băgată-n seamă.

| Fridăm a răspuns:

Te susţin.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Propun înfiinţarea unui lagăr de exterminare a tuturor idioţilor care ridică în slăvi o vedetă pentru simplul fapt că o apreciază.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mda, observ că numele ei se termină cu „x3". Asta poate veni de la Sfânta Treime. Așa că ea își face rugăciunea rostind că e mândră că e directioneră.

| Almássy a răspuns:

''stersi de pe fata cuvantului''rolling on the floor
sunt oameni si aia bre nu sunt zeirolling on the floor

| albaKiara a răspuns:

Multumim ca inca nu au ajuns la cultul lui justin bieber!

| anonim_4396 explică (pentru albaKiara):

Cum nu? Probabil nu ai fost pe site în perioada în care a activat LadyJ cu tot cu clonele ei sau obsedatele... eh, frumoase vremuri.

| albaKiara a răspuns (pentru anonim_4396):

Foarte laughing

| sнᴀᴅσω a răspuns:

Cu siguranta, mama ei e foarte mandra!

| HeiligKreuz a răspuns:

Pe mine ma inspaimanta atitudinea asta "directioneri and proud". Curand o sa ne ascundem dupa blocuri jegoase doar ca sa nu ne dea astia foc ca n-avem gusturi in muzica.Un fel de KKK doar ca in loc de cearceafuri gaurite o sa poarte tricouri cu one direction si justin bieber.