| Anonim69 a întrebat:

Http://www.youtube.com/watch?v=lnQOjgNA8AY
ce parere aveti=))))))))))))))))?=)))?

11 răspunsuri:
| Malvina24 a răspuns:

Doamnee...mai oameni buni exista asemenea specimene?

| Elena1234456 a răspuns:

Puteam sa traiesc si fara asta in minte laughing.

| Anonim69 explică:

Nu e vocea mearolling on the floor) as vrea eurolling on the floor)! doamnestraight face

| Anonim69 explică:

Da dragaaaaaaaa, ce? te pomenesti ca tu ai voce de sopranaraised eyebrows daca te iei de vocea preietenei mele te iei de mine, asa ca: bine PAAAAAA!

| Anonim69 explică:

Ce tampitarolling on the floor)morrrrrrrrrrrrrolling on the floor hai sa ne dam funde unele altorra, huaaaooooo, pieeei, te iubesc pragmatico:X

| FaraNumeNuoah a răspuns:

Chiar èuteam sa stau si sa doprm si fara asta in mintelaughing)rolling on the floor))rolling on the floor))laughing)ce voce mahlaughing)rolling on the floorrolling on the floor)

| alexeanca a răspuns:

Trebuia sa rad?!?!?! De ce?
E o insulta la adresa categoriei la care a fost postata asa zisa ta intrebare, din simplu motiv ca nu va face pe nimeni sa rada!
Aia era voce ta? Ca sa inteleg si eu de ce ai ras tu. raised eyebrows Mai exista si ciudati care rad singuri la glumele lor, ce sa-i faci?

| alexeanca a răspuns:

straight face @RoxxFTW ai vrea? Esti sigura? omg!

| alexeanca a răspuns:

@RoxxFTW mai fata, n-am voce de soprana dar nici de proasta! Nu era vorba de tonalitate ci de calitatea vorbelor. Dar n-ai cum sa intelegi! big grin

| WatswovskyvonAle a răspuns:

Am ascultat-o.de o gramada de orirolling on the floor))))))))
Lesin de rasrolling on the floor))

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cutyoutongue, nu te lua in seama cu asta, ca are 2 conturi de pe care isi da funde sau voturi si e cam mahalagioaica.straight face
mai bine las ooh go on.

App...asta era pentru mineblushing. eu sunt verisoara tampita.blushing >big grin