Hmm...acum vreo 2 luni.Mi-am facut cont ca sa o injur pe BiancaFetita, dar mi-am dat seama ca sunt mai multi de injurat.
Vreo 280.000 mai exact.
...Mi se pare ca vroiam sa gasesc un site unde sa fac panarama de miley cyrus ...si am gasit TPU!
Anu' trecut prin septembrie... gen înainte de ziua mea. Primisem vopsea de un verde genial şi eram disperată să scot movul din păr. Ştiam de site din vară şi am zis să-ntreb, poate ştie cineva ceva (bineînţeles că nu mi-a dat nimeni un răspuns ca lumea, Beauty&Fashion fiind populată de puştoaice de 12 ani cu pretenţii de designer -__-). Un timp am fost inactivă. Şiii dup-aia am început să mă bag în seamă pe la T/A
I guess that's all
Morala: TUP n-o să te ajute prea mult, dar măcar te ajută să pierzi vremea.
Prin noiembrie... O ardeam pe la ştiinţă şi filosofie din decembrie 'm-am mutat'' aici. Apoi in ianuarie al doilea cont după ce mi-a fost suspendat primul...twice. Mi le-am făcut din plictiseală.
Mda,eram şi eu ''obsedată'' de un joc, aşa că [,]cautat pă gugăl.Am dat de TPU prin decembrie,mi-am facut şi eu cont.Da na, i-am uitat parola, aşa ca mi-am facut altul in 27 februarie.Şi iaca amu' stau şi-mi pierd vremea pe TPU.
Da cum sa nu? Fiind o fana infocata a lui Justin Bieber si a lui Florin Carnat(parca), cautam internaute cu gusturi comune.Partea buna e ca le-am gasit(o groaza), partea rea e ca toate vor sa-mi sufle iubiteii astia mici la care aspir inca de pe cand mi-au dat primele fire de...
Deci i hate you justin's and Florin's lovers, pentru ca stiu ca eu voi pune mana pe ei.Pe amandoi.Am zis!
10 august.
Vroiam sa devin o mare NOName dar am ajuns sa stau doar pe T/A Din septembrie.
9 septembrie
Ştiam de mult timp de TPU, cam din iulie, dar în acea zi mi-am zis:
"Trebuie să-mi fac cont! Sunt atâţia oameni pe care îi pot ajuta."
Şi aşa, îmi amintesc şi acum, la ora 10 dimineaţa, mi-am făcut cont pe TPU. Aşa am apărut eu, blueangel1999, aici.
Tu?
Pa, pa!
Bună.
Oameni de ajutat? Neah.
Pa, pa.
De ce te iei după Legiuitoarea?
Ai doar 12 ani...mai ai de crescut până vei înțelege tainele sarcasmului.
3 octombrie 2011. Ştiam de site de când mai căutam pe google ceva şi îmi apăreau întrebări puse pe TPU despre ce căutam eu
Şi într-o zi mi-am zis să explorez site-ul să văd despre ce e vorba mai exact...and...here I am!
Era in 28 decembrie anul trecut...
Cum plictiseala domina prin regatu' meu cautam ceva jocuri mmo...si am vazut site-u asta.Bine inteles nu am gasit un raspuns folositor dar mi-am indreptat atentia din ce in ce mai mult spre t/a vazand "operele" lu' Cretaker
(odihneasca-se in pace
) si asa am incepus si eu sa fac comicuri prin vara (ne avand succes) si injurandu-ma toti imi pierdeam vremea pe t/a
O vreme am fost banat...
gata
*Se uita la vizualizare profil*
Da!
S-a intamplat acum un an si 27 de zile fix!
Eram.adica ma uitam...adica nu mai imi amintesc ce-am mancat ieri, iar tu ma intrebi asta de acum un an?!
Calm down.
Da...
Trebuie sa exersez... -___-
Echipa TPU.ro si ceilalti utilizatori iti multumesc!
31 august 2011...Stiam siteul, citeam intrebarile si raspunsurile caterincoase de pe D/S si vroiam sa-i dau un amuzant lu' "Chiorul". Dupa am aflat ca ii un troll infect.
16 iulie 2010.Am descoperit site-ul din greseala si mi-am zis sa fac si eu pe bunul samaritean pe aici si sa dau si plozilor din vasta mea experienta de viata.
LisaJulie întreabă: